Treningstider og kamper

Treningstider kampsesongen 2017 (se Banedagbok for kamper og avvik) – Treningstider Strømmen IF sommer 2017 versjon 15.09.2017

 

> Banedagbok Strømmen stadion + booking ledige banetider – klikk her

> Terminliste NFF Strømmen stadion – klikk her

> Avbestilling av treningstid som ikke skal benyttes – klikk her

> Kalender for Klubbhuset og Brakka på Strømmen stadion – klikk her

Banedagboka skal i utgangspunktet alltid være oppdatert med oppsatte kamper og ev tilpasninger/endringer av oppsatte treningstider.  Her kan man også booke ledige tider på Strømmen stadion.

Treningstider kampsesongen 2017 gjelder fra mandag 3. april til og med cirka 20. november. Tider for vinteren 2017-2018 fordeles som vanlig i løpet av november.

Lagenes treningstider skal, riktig nok med noen unntak, være tilgjengelig for trening og ikke krasje med kamper eller annet. For at systemet skal fungere må treningstidene respekteres. Minner samtidig om at lagene, med unntak av A-laget, i utgangspunktet ikke kan forvente tid og plass for oppvarming på banen før kamp.

For å kunne ha en oppdatert banedagbok er vi avhengige av at lagene gir beskjed om kampendringer og treningstider som ikke skal brukes. Bruk skjemaet det linkes til eller send epost til roland@strommen-if.no

 

Spørsmål, kommentarer og kjeft vedr treningstider / baneoppsett rettes til roland@strommen-if.no eller 98061169. For så vidt greit med ros også, da fortrinnsvis fortjent sådan.

 

600_DSC_2879%20strommen%20stadion

 

 

 

 

(mrk: avbestillingsskjema banetider ligger på ekstern side, funker dessverre ikke på denne siden)