Ny sterk hjemme seier

Strømmen 3-Leirsund 3-1

Strømmen stadion: Før denne kampen hadde vi ennå til gode å avgi poeng mot Leirsund på hjemmebane, og kampen i dag skulle ikke bli noe unntak. Vi stilte en relativ stor tropp, og hadde derfor en del luksusproblemer med førsteelleveren.

Og som vanlig starter vi ganske svakt, og Leirsund styrer det meste første kvarteret, og brenner blant annet en stor dobbelsjanse i det 8 min. Etter hvert kommer vi mer inn i kampen og det utvikler seg til å bli en stillingskrig, med relativt få sjanser til begge lag. Leirsund er riktig nok farlige på dødballer, mens vi har ett skudd i stolpen etter ett svakt utspill fra keeper. Men i 40 min eksploderer det. Vi tar ledelsen etter at Fjeldvang header Granvold alene gjennom, som gjør ingen feil alene med keeper og 1-0. Og bare minuttet senere dobler vi ledelsen. Bergersen mottar ballen på egen banehalvdel, og derfra kjører han ett skikkelig soloshow. Drar av 3 Leirsundspillere før han fra drøyt 20 meter klinker ballen i lengste hjørne. En herlig soloprestasjon til 2-0. Og så var det Leirsund sin tur. Leirsund spilleren blir headet gjennom, og på vei mot mål drar han av begge stopperene før han legger ballen i lengste. Nok en herlig soloprestasjon. Men vi skulle gå til pause med en 2-måls ledelse, for på overtid scorer vi igjen. Langt oppspill fra Olsen, som Løkken hopper over, Granvold spiller Mostue gjennom på første berøring, som er sikker alene med keeper til 3-1.

Andre omgang fortsetter slik store deler av første omgang var, med stillingskrig, der Leirsund hadde de største sjansene. Ett skudd på innsiden av stolpen og ut, og ett svakt lobb-forsøk som keeper redder. Vi blir også snytt for en soleklar straffe. Vi legger om formasjonen mot slutten for safe inn seieren, noe som gjør at Leirsund greier å skape ett lite trykk mot slutten. Det resulterer ikke i noe annet enn ett par småfarligheter på dødball. Og dermed ender andre omgang målløs.

En ok seier, der Leirsund, sett kampen under ett var det beste laget, men det er heldigvis lov og være effektiv i fotball. Er vel også verdt og nevne dommeren som var meget svak(begge veier). Legge lista så høyt i en 6 div match er å be om trøbbel. Og vi tar dermed vår 3 seier på rad, deilig gutta!!

Laget:

S.Miland

L.Eilertsen-E.Olsen-T.Haug-T.Nguyen

M.Bergersen-A.Storstrøm-T.Fjeldvang

S.Løkken

O.Mostue-M.Granvold

Innbyttere:

S.Aasheim, S.Halvorsen

D.Bjørtomt, S.Bingen

Mål:

1-0   Granvold(Fjeldvang)

2-0   Bergersen(Løkken)

3-1 Mostue(Granvold)

Gule kort:

O.Mostue

A.Storstrøm

Skedsmo 3 – Strømmen 3

Skedsmo 3-Strømmen 3 2-6

Skedsmo stadion:

Med tanke på inngangen vi hadde til dagens kamp skulle dette vise seg å bli ett meget godt resultat. Bare noen få timer før kamp kastet keeper inn hanskene, samt 2 spiller meldt pass, med under 2 timer igjen til kampstart. Borgen, matforgiftet som han var tok virkelig en for laget og dukket opp for å stå i mål.

1 omgang bar også preg at vi ikke var helt skjerpet. Pasningsfeilene florerte, vi tok dårlig valg med ballen, og ett sleipt underlag gjorde det ikke noe enklere. Litt mot spillets gang går vi tidlig opp i ledelsen.  En bakromspasning fra Nguyen havner hos Aasheim, som trenger to forsøk alene med keeper før han scorer, og 0-1. Det positive i denne omgangen er at vi ligger godt defensivt, både med forvaret og midtbanen. Og Skedsmo skaper knapt nok en målsjanse, selv om de dominerer ballinnehavet. Mot slutten greier vi å løfte spillet vårt noe, og i det 38 min skaffer Edwardsen frispark fra 25 meter. Granvold avslutter via muren til 0-2. Skedsmo svarer umiddelbart, og ruller opp ett av mange angrep på venstrekanten. Innlegget settes i mål til 1-2, som også ble pauseresultatet.

For i andre omgang skulle vi heldigvis løfte oss noen hakk. Selv om Skedsmo utligner etter bare 3 min ut i omgangen. Normalt sett skulle vi da rakne, men heldigvis skjedde det motsatt. Innsatsmessig er vel dette den beste omgangen så lang i år, og når uttellingen på sjansene våre ligger på over 90 prosent blir det jo seier. For bare 2 min etter Skedsmos utligningsmål, er det vår tur til å svare umiddelbart. Aasheim spiller gjennom Granvold, som gjør ingen feil alene med keeper, og vi er tilbake i ledelsen med 2-3. Nå fortsetter vi bare å male på, og i det 57 min øker vi ledelsen etter en herlig opprulling. Bergersen finner Edwardsen på hjørne av 16 som spiller inn til Granvold. Han flikker ballen videre til Aaseheim som avslutter på første touch i lengste hjørne til 2-4. Og i det 60 min slår Granvold corner fra høyre. Han finner Storstrøm på bakerste som får drømmetreff, og legger ballen tilbake i motsatt kryss. Ett helt ålreit treff det der. Og i det 70 min punkterer vi kampen. Nguyen slår inn ett frispark, som finner en totalt umarkert Haug, som stusser inn sluttresultatet til 2-6.

En svak første omgang, følges opp av en god andre omgang, der vi tilslutt vinner fortjent. I dag skal vi også ta med oss hvor sjeldent effektive vi er. Scorer på 6 av 8 sjanser, og det er sjelden vare. Neste uke er det altså «hat» oppgjør mor Leirsund.

Laget:

D.Borgen

L.Eilertsen-T.Haug-H.Landrø-T.Nguyen

T.Edwardsen-A.Storstrøm-M.Bergersen

S.Løkken

S.Aasheim-M.Granvold

Innbytter:

S.Halvorsen

Mål:

0-1 Aasheim(Nguyen)

0-2 Granvold

2-3 Granvold(Aasheim)

2-4 Aasheim(Granvold)

2-5 Storstrøm(Granvold)

2-6 Haug(Nguyen)

Gult kort:

H.Landrø

Årets første seier!!

Skjetten 2-Strømmen 3 3-5

Skjetten stadion: Nå har vi altså spilt 6 strake kamper uten seier, og vi kan vel mildt sagt si at det nå er på tide å snu denne trenden. I tillegg er jo dette ett godt gammeldags «hat» oppgjør, så motivasjonen var på topp.

Det så allikevel ut som de fleste av oss hadde lagt igjen fotballskoene hjemme i første omgang. Skjetten var det klart beste laget, og til tider overkjørte oss. Og da spesielt på vår høyre side var de gjennom til stadighet, og skapte både mål og sjanser. Det var også Skjetten som tok ledelsen i det 11 min. Men litt mot spillets gang reduserte vi rimelige kjapt. I det 16 min blir Granvold spilt vakkert gjennom av Olsen, som enkelt kipper ballen over keeper til 1-1. Etter dette har vi utvilsomt vår beste periode i første omgang, og klarer å spille oss gjennom midten til flere neste-muligheter. Men som mot Nittedal, er det da motstanderen scorer. Ett innlegg fra venstre løpes i mål til 2-1. Like etter gjør Skjetten også 3-1 på kontring. På det tidspunktet så det ut som dette kunne bli stygt. Vi henter oss heldigvis litt inn etter det, selv om Skjetten fortsatt fører kampen. På tampen av omgangen kommer nok en redusering, også det litt mot spillets gang. Granvold slår corner fra høyre, Landrø vinner første duellen, men blir reddet på streken. Storstrøm tar seg av returen og 3-2. Dette ga selvfølgelig litt mer entusiasme før andre omgang.

For i andre omgang ble kampbilde veldig forandret. For det er ytterst sjelden vi møter ett lag som er dårligere trent enn oss. Vi har nemlig overaskende god kontroll gjennom hele andre omgang til tross for at vi ligger relativt uorganisert. Vi kjører riktig nok offensivt fra start i jakten på utlikningene. Og selv om vi har mest ball i starten av andre omgang, uteblir de helt store sjansen. Og i det 61 min tar treneren ansvar. Granvold mottar en ball fra Aasheim på 20 meter, venner bort en Skjetten speller, før han på vakkert vis klinker ballen i krysset. Var som om jeg skulle gjort det selv rett og slett. Vi fortsetter og male på, og i det 74 min går vi opp i ledelsen. Bergersen spiller vakkert gjennom «supersub»Halvorsen som setter ballen kaldt i hjørne til 3-4. Mot slutten blir vi naturlig nok noe nervøse, selv om Skjetten virket helt kjørte, og kom altså ikke til en eneste sjanse i andre omgang. Vi valgte allikevel å punktere kampen på slutten. Ett langt oppspill fra Olsen stusses videre av Løkken, og alene med Keeper gjør Eilertsen ingen feil, og vi vinner 3-5.

Dette ble en litt merkelig kamp, da Skjetten var såpass overlegene i første omgang, men da kreftene åpenbart tok slutt i andre omgang, var vi både effektive og dyktige. Og det føltes helt ok og få en seier igjen. Neste uke venter Fu/vo på stadion, og da skal seiersrekken utvides.

Laget:

S.Miland

L.Eilertsen-E.Olsen-T.Haug-H.Landrø

S.Løkken-A.Storstrøm-M.Bergersen

D.Larsen-M.Granvold-S.Aasheim

Innbyttere:

T.Skilbred, S.Halvorsen

Mål:

1-1   M.Granvold(Olsen)

3-2 A.Storstrøm

3-3 M.Granvold(Aasheim)

3-4 S.Halvorsen(Bergersen)

3-5 L.Eilertsen(Løkken)

Gult kort:

E.Olsen

Strømmen 3 – Nittedal

Strømmen 3-Nittedal

Strømmen Stadion: Vi jakter fortsatt årets første seier, og ett bedre tidspunkt enn å slå serielederen ville vel ikke vært bedre. Sesonginnledningen for våres del har vært svært variabel, og dagens kamp skulle ikke bli noe annerledes.

Vi tar kommandoen fra start, og dominerer det først kvarteret stort. Larsen er alene med keeper to ganger, men brenner dessverre begge mulighetene. På den tredje store sjansen vår skulle vi heldigvis gå opp i en fortjent ledelse, og det etter meget vakkert angrepsspill.  Bergersen får vent opp på 20 meter, han finner Larsen på straffemerke som flikker gjennom Løkken. Han setter ballen kontrollert i nærmeste hjørne til 1-0. Etter dette skulle vi sakte menn sikkert slippe Nittedal inn i kampen igjen. Og utlikningen kommer bare 4 min etter vår scoring. Litt klabb og babb i feltet, og vi får ikke klarert, og det ender med at Nittedal får tuppet ballen i mål til 1-1. Nittedal fortsetter å styre matchen, og en noe uheldig Miland i mål, må se ballen glippe mellom hendene til Nittedals ledermål i det 26 min. På overtid i første omgang skulle vi, litt mot spillets gang få med oss uavgjort til pause. Løkken blir dratt over ende i feltet, og en korrekt idømt straffe. Granvold er «sikker» som banken og 2-2

Andre omgang viser Nittedal at de er noe mer organisert og bedre trent en oss. Store deler av omgangen henger vi ikke med. 2 kjappe scoringer tar rett og slett motet fra oss. Selv om vi får ett noe heldig idømt straffespark, når Halvorsen blir «felt». Ødegaard setter kula i mål til 3-4. Da vokste moralen noe, men forsvant fort igjen da Nittedal får en veldig heldig offside scoring, og 3-5. Nok en Nittedal scoring på slutten sørget for sluttresultat 3-6.

Nittedal vinner fortjent, men vi sitter allikevel igjen med en noe bitter følelse, da vi nærmere poeng, en det resultatet tilsier. Dette var den 6 strake kampen uten seier, så nå begynner det å bli på tide. Skjetten 2 venter neste uke, da skal den «vonde trenden» snu….

Laget:

S.Miland

L.Eilertsen-R.Ødegaard-H.Landrø-T.Skilbred

M.Bergersen-M.Granvold-T.Fjeldvang

S.Løkken

D.Larsen-S.Aasheim

Innbyttere: S.Bingen, S.Halvorsen

Mål:

1-0   S.Løkken(Larsen)

2-2 M.Granvold(str)

3-4 R.Ødegaard(str)

Gule kort:

S.Bingen

S. Halvorsen

UAVGJORT I 2. SERIE RUNDE

Hauerseter 2-Strømmen 3

Jessheim idrettspark: Etter forrige kamps labre oppmøte, kom vi langt mer mannsterke til dette oppgjør, som for dagen ble spilt på Jessheim. For med hele 4 innbyttere, så ting langt lysere ut enn sist kamp.

Men som vanlig bruker vi noen minutter på å komme i gang. Hauerseter er det førende laget første kvarteret, og brenner 2 feite sjanser alene med keeper. Etter det tar vi mer og mer over banespillet, og produserer noen gode muligheter. Men det er ikke før i det 37 min at goalen kommer. Bergersen og Løkken kombinerer fint på 16 meteren, før sistnevnte tupper ballen i lengste kryss til 0-1. Vakkert! En ledelse vi tar med oss til pause.

Andre omgang var det ganske tydelig at Hauerseter skulle sette presset langt høyere, noe som de lyktes bra med. Vi klarte ikke å justere spillet vårt etter dem, og de fikk komme på bølge etter bølge. Og rett etter at de har brent en ny feit sjanse, kontrer vi. Bergersen tar med seg ballen innafor 16 og blir felt, dermed en korrekt idømt straffe.  Storstrøm er sikker til 0-2. Litt imot spillets gang. Men Hauerseter forsetter å presse høyt og aggressivt, og til slutt får de lønn for det høye presset. I løpet av 10 min har de redusert 2 ganger til 2-2. Selv om det var bittert var det fortjent. Det siste kvarteret blir heldigvis for oss veldig rotete, noe Hauerseter kan takke seg selv for. Mye syting på dommeren, noe som resulterte i rødt kort for munnbruk. Og i sluttminuttene har vi absolutt grunn til å føle oss snytt for seieren. Storstrøm putter en retur i mål, men blir avblåst for angrep på keeper, noe som mildt sagt var feil. Dermed ender det 2-2.

Dette var heldigvis ett hakk opp for våres del, sammenlignet med forrige kamp, men vi har fortsatt mye inne.  Og vi skal være fornøyd poenget vi fikk, for Hauerseter brant mange store sjanser, mens vi hadde ballen mest.

Laget:

S.Miland

L.Eilertsen-T.Haug-H.Landrø-T.Skilbred

S.Løkken-M.Granvold-T.Fjeldvang

M.Bergersen

S.Halvorsen-S.Asheim

Innbyttere:

T.Edwardsen, S.Bingen

T.Ngyen, A.Storstrøm 

Mål:

0-1   Løkken(Bergersen)

0-2   Storstrøm(str)

Gult kort:

T. Edwardsen

TAP I SERIE STARTEN

Strømmen 3-Fet 2 0-3

Endelig skulle serien sparkes i gang, og 5 måneders ventetid var over. Dessverre ble det en skuffende serieåpning for våres del. For selv om de oppmøtte var ved godt mot før kampstart, skulle det gradvis forsvinne når vi fant ut at vi kun var 9 mann. Heldigvis trådde Kristian Lønaas ut av pensjonist-tilværelsene for en kort stund og vi fikk lånt med oss 2 juniorer som hadde trening før kampen skulle starte.

1 Omgang er i gang, og Fet styrer det meste første kvartere. Vi sliter i stor grad med å etablere noe spill på motstanders banehalvdel, og Fet får dermed komme på den ene bølgen etter den andre. Takket være en bunnsolid forsvarslinje blir Fet avblåst for offside gang på gang. Vår største mulighet i første omgang kommer i det 17 min, når Lasse avanserer på høyresiden. Innlegget finner Stig foran mål, men det blir for lite kraft i headingen og keeper plukker enkelt. Fet klarer tilslutt og lure offsidefella vår to ganger før pause og de går med en fortjent 0-2 ledelse til pause.

I andre omgang løfter vi oss heldigvis noe. Pasningene sitter litt bedre, og vi skaper også litt flere sjanser. Sean med den klart største, når Mats vinner ballen på 30 meter, går av en mann og passer til Sean som er alene med keeper. Han redder mesterlig, og vi må nok innse at vi ikke kommer til og scorer i dag. For kvartere før slutt punkterer Fet kampen på en kontring. Sluttresultat blir dermed 0-3.

Vi kan vel si at det var en ok kamp for oss, forholdene tatt i betraktning. Flere spiller på uvante plasser, og noen helt nye spillere inn, så relasjonene uteble stort sett hele kampen. Heldigvis kommer det en mulighet til revansj neste Onsdag. Da klarer vi forhåpentlig vis å stille lag.

Laget:

S. Miland

L. Eilertsen-A. Storstrøm-H. Landrø-L.Bingen

S. Løkken-M. Granvold-T. Edwardsen

S. Halvorsen-Sean. Aasheim-Lars(jr)

Reserver:

K.Lønaas

William(jr)

 

Sluttresultat: 0-3

Ingen gule til Strømmen 3(det var jo positivt da)

Årets første seier!

Leirsund-Strømmen 3 0-1

 

Kurlandsparken: Årets aller første match, og det mot selveste Leirsund. Det nærmeste vi kommer ett ”hat” oppgjør. Kampen ble spilt under småkjølig forhold, med ett noe sleipt underlag. Det var hyggelig tone mellom lagene både før, under og etter kamp, så det minnet ikke veldig om ett ”hat” oppgjør dette.

Kampen sparkes i gang, og selv om Leirsund kom best i gang, bar starten preg av mange rustne spiller på hvert lag. Begge lag hadde hver sin gode periode i første omgang. Der Leirsund begynte best, avsluttet vi best. Uten at noen av lagene presterte å sette ballen i mål, til tross for flere gode muligheter. Leirsund sin største sjanse kom etter 28 min. Ett innlegg fra høyre ender på bakerste, der en Leirsund spiller får stå helt alene. Stresset som han er, går skuddet flere meter til side for mål. Vi hadde også flere gode muligheter på dødball, og med litt mer marginer ville vi ha scoret. Vår største sjanse kom dog på overtid av første omgang. Chong spilles vakkert igjennom, og ser keeper står på halvdistanse. Dessverre ender lobben opp som ett perfekt tilbakespill, og første omgang ender målløs.

Vi gjør fire bytter i pausen, deriblant 2 jr. spiller inn.

I andre omgang er vi utvilsomt det førende laget. Vi har ballen klart mest, og har god bevegelse i laget med tidvis god presisjon i pasningspillet. Andre omgang ble dog mer sjansefattig enn den første. Leirsund fikk allikevel kampens desidert største sjanse i 78 min. En feilpasning i forsvarsrekka vår sender 2 Leirsund-spillere alene med keeper. Og fra fem meter, og åpent mål sender han ballen langt over. En miss selv Simen Brenne vil godt god for. I det 84 min kom avgjørelsen. Jr. Sindre skapte mye trøbbel for Leirsund forsvaret med farten sin, og da han for andre gang på kort tid dro seg ned til dødlinja fant han Sondre foran mål. Han avslutter via keeper til 0-1.

Kampen sett under ett, synes jeg vi vinner fortjent, selv om sjansestatistikken var nokså jevn. En ok første omgang, følges opp av god andre omgang. Og for første gang siden 2010 holder Strømmen 3 nullen bakover.

 

Laget:

Raybar

Lars.B-Espen.O-Thomas.H-Håvard.L

Stig.L-Stein.B-Thomas.E

Chong-Mats.G-Marius.K

Innbyttere:

Ulf

Sondre.H

Jr. Sindre

Jr. Marius

Mål:

0-1 Sondre Halvorsen(Jr Sindre)

Strømmen 3

Velkommen til Strømmen 3 – Toppfotball nettsteder.

Dette er ett lag som består av fotball spillere som ikke ønsker å satse mer på fotball, har familie, jobb eller «lagt opp» som, men ønsker å ha fotball som en fri sted for «kjerringa» og «unger». Ønsker du/dere å trene med oss, ta kontakt med Stein A. Bingen 🙂