Til A-sluttspill

Dagens kamp i Gothia Cup handlet om gruppe seier i innlendende runde. Vi møtte det tyske laget FC Angeln 02. Begge lag stod med to seire på de to første kampene.Vi hadde ett mål bedre målforskjell og ville dermed vinne gruppen selv med uavgjort i dag.
Vi klarte å slå tyskeren i ettermiddag – det endte med 1-0 etter to omganger 🙂 Vi hadde ballen klart mest mot ett tysk lag som lå ganske lavt. Vi slet litt med å skape sjanser mot etablert forsvar. Til slutt klarte vi endelig å få ballen i måle – det var Jesper som scorte etter ass. fra Rene.

I morgen blir det dermed A-sluttspill 😉 Vi møter KF Besa-Peja som ble nummer to i sin gruppe. KF Besa-Peja er fra Kosovo. De ble nummer to i sin gruppe (22) med samme poengsum som vinnerlaget (5 poeng).

Kampen spilles på Grimbo 4 kl. 11.10 og vi tror vi har en god sjanse å gå videre fra denne 32-dels finalen og spille oss til 16-dels finalen. I såfall blir det enda en kamp i morgen ettermiddag. Mer info kommer da etterhvert….

Spennende dag i morgen alstå 🙂