LSK x 2 for juniorlagene

To kamper mot LSK i løpet av to dager. Ja nå er det duket for spennende nabo oppgjør for juniorlagene.

Junior 1 møter LSK i dag i LSK hallen til Interkretskamp kl. 19.00. LSK er kjent for å ha et meget godt juniorlag så her blir det tøft for våre gutter . Kanskje kommer det en overraskelse i kveld?

I morgen fredag spiller Junior 2 sin første kamp i 1 divisjon mot LSK Junior 2. Kampen går på kunstgresset like utenfor LSK hallen kl. 20.15. Spennende også her!

Kom å se – vi trenger støtte fra Strømmen supportere!

 

Første seier i Interkrets

I fjerde forsøk kom endelig første seier for Jr.1 i årets Iterkrets serie.

Seieren kom på hjemmebane mot Bærum. Vi var klart det beste laget i 90 minutter og ledet 3-0 etter vanlig kamptid, men Bærum presset skikkelig på overtid å klarte å lage spenning ved å score to mål før kampen ble blås av….Deilig å endelig få 3 poeng 🙂

Vi har til tider også vist i kampene før at vi kan hevde oss godt – men først nå kom altså poengene. Nå gleder vi oss til neste kamp. Vi møter Lillestrøm borte 9 april kl.19 – det blir  en vanskelig kamp ettersom Lillestrøm er regnet for et av de absolutt beste lagene.

Johannes

Johannes Grødtlien – en av de beste i kampen mot Bærum

 

 

Jr.3 seriekamper

Siden vi har rekordmange junior / G19 gutter i år har vi også et Jr.3 lag påmeldt i serien. På denne måten blir det flere kamper på alle. Ikke alle i Jr.2 gruppen får like mange kamper for Jr.2 og da er det kjekt å spille for Jr.3 i 2 divisjonn avd 01. Trung har ansvar for Jr.3 laget i 2015.
Her er oversikten over seriekampene:

Kamper Jr.3

 

Serieåpning for JR Interkrets

11.03.2015 – 07:21 ( Sist oppdatert i dag – 09:54 )

Torsdag tar Strømmen i mot Lørenskog. Hva tror treneren?

sogndal-jr1-g19-1

Torsdag starter serien for Junior Interkrets. Vi åpner med å ta i mot Lørenskog hjemme på Strømmen stadion. Kampen går kl 2015 på Stadion.

Trener Jørn Olsen er klar: -Vi gleder oss veldig til å komme i gang med serien etter en lang oppkjøring. Og det er like greit å hoppe i det med hjemmekamp mot Lørenskog, som kanskje blir den tøffeste kampen i år. Erfaringsmessig er serieåpningen aldri spesielt velspilt fra noen lag, men vi skal prøve å stå opp mot et veldig godt Lørenskog-lag.

Blir det tøff motstand med en gang?

– Lørenskog har vært stabile i Interkrets i mange år på rad nå, så vi er nok ikke den største favoritten i en kamp som denne. Vi vet at Lørenskog kommer med alt som kan krabbe og gå av juniorspillere. Så vi får matchet oss bra og får gode referanser på hvor landet ligger. Nå har vi en god treningsperiode bak oss og gutta har hatt fin utvikling, så spennende blir det uansett.

Dette er den første av 26 seriekamper, så resultatet er ikke helt avgjørende for hvordan tabellen ser ut ved serieslutt, men en god start er aldri helt feil.

Vi håper selvsagt så mange strømlinger som mulig vil komme å følge seriepremieren for juniorlaget. Del saken for oss og ta med folk til stadion!

(Bildet er fra juniorenes trening i Sogndal i fbm turneringen i Sogndal i vinterferien.)

Treningskamper

Her er en oversikt over treningskampene som er avtalt før sesongstart. Siden blir oppdatert jevnlig med eventuelle endringer og resultater.

17 januar,  G19-1 – Oppsal G19-1,  2-2
18 januar, U-21 –  Skeid U21, 1-4
18 januar, G19-2 –  Lørenskog G19-2. 5-3
24 januar, Lillestrøm G19-1 – G19-1, 3-1
25 januar, U-21 –  Grei A-lag, 3-2
25 januar, G19-2  – Fjellhamar,  3-1
05 februar, U21 – Skårer A-lag, 1-3
07 februar G19-1 – Sandefjord G19-1, 2-0
07 februar, G19-2 – Vålerenga G19-2, 13-0
12-18 februar, G19-1 i Sogndal elite turnering:
Sogndal – Strømmen 3-2,
Fana – Strømmen 1-2,
Finale: Strømmen – Førde/Florø 2-4
14-21 februar, G19-2 treningsleir Tyrkia:
Karpathy Lviv (Ukraina) – G19-2,  7-0
G19-2 – Gjerdrum 7-1
21 februar, Mysen A-lag – U21, 0-1
28 februar, kl. 18.00, Skjetten – AVLYST
01 mars, Sarposborg 08 – G19-1, AVLYST
07 mars, Skedsmo A-lag – U21, 5-0
07 mars, Bærum G19-2 – G19-2, 3-3
15 mars, G19-2 – Grei G19, 1-1
21 mars, Kjelsås- G19-2, 3-5
28 mars, G19-2 – Oppsal G19-2, 1-3

Sesongen 2015 er i gang

Forberedelsene til sesongen 2015 er godt i gang i juniorgruppen i Strømmen IF.
Junior 1 vil spille i interkrets serien i 2015 etter at vi vant 1 divisjon i 2014.
Junior 2 vil spille i 1 divisjon på Romerike etter at de rykket opp gjennom kvalifiseringskamper. Det vurderes også et tredje Junior lag siden vi har så mange spillere. Da blir det i såfall et lag i 2 divisjon. I tilegg vil mange av juniorene være med å bidra på seniornivå på Strømmen 2 i 3 divisjon. Foruten dette har Stømmen som årlig mål at minimum to av juniorene skal hentes opp i A-lagstallen og få proffkontrakt. Flere får hospitere på treninger med A-laget gjennom året.

Begge Juniorlag har allerede mange treningskamper på planen frem mot seriestart. Stort sett flere kamper hver helg. En egen artikkel med oversikt over avtalte treningskamper kommer snart.
I tillegg skal Junior 1 delta i eliteturnering i Sogndal i helgen i uke 7 pluss noen ekstra dager med trenig etterpå også det i gode fasiliteter i Sogndal. Junior 2 reiser til Side i Tyrkia på treningsleir i uke 8 (vinterferien). Fremover nå trener Junior 1 hver dag i uken untatt fredag + kamper i helgene. Junior 2 trener alle dager untatt onsdag + kamp i helgene.Hvis vi få et tredje Junior lag vil denne gruppen ha noe færre treninger.

For å styrke stallen noe forran Interkrets er det kommet endel nye spillere til Strømmen i vinter. Stallene er så godt som komplette allerede og vi ser at vi har vært heldig å få mange nye gode spillere i tillegg til de vi allerede hadde fra før. Så langt har vi hørt at gutta trives godt i lag og vi det er mange gode treninger på det oppvarmede gresset på Strømmen Stadion.

Spilleroversiktene finner du ved å velge fliken Spillere i menyfeltet.

En av de nye gode spillerne er Joakim fra Gjelleråsen

Joakim Hjelkerud

Støtteaparatet er det samme som i fjor , men vi tar gjerne med flere om du har lyst å bidra. En lagleder til på Junior 1er det vi mangler mest. Passer fint for en forelder som allikevel skal se kampene.Er du interessert ta kontakt med Vegard Bjørdalen (90046394) eller Øystein Jakobsen (95771278).

Vi satser på at vi sammen skal skape god opplevelser i 2015 🙂

 

 

 

 

Jr.2 premiering for sesongen 2014

Sesongen 2014 for Jr.2 ble avsluttet med pizza og brus på brakken forrige tirsdag. Gutta koste seg med bordtennis og billiard. Det var vel vært å feire 2014 – vi klarte å rykke opp til 1 divisjon i 2015. Mange gode kamper ble det i år.

Premiering av følgende spillere ble gjort:
Årets spiller – spillernes spiller: Bendik Jørgensen
Årets toppscorer: Ibrahim Sahin
Årets beste utvikling: Martin Jakobsen
Årets lagspillspiller: William Berg Romundstad

Jr.2 premiering2  2014

Fra venstre, Martin, Berg, Bendik og Ibra

Trenerene Glenn Bijmolen og Trung Nguyen har gjort en glimrende jobb og vi er veldig glad for at de fortsetter i 2015. Vi glereder oss allerede!

Trung

Mr. Trung

Glenn

Mr. Glenn

 

Årets spiller

Sesongavslutninge for Jr.1 ble avholdt på Egon på fredag. Guttene og støtteappatatet koste seg med pizza. God stemning – for en gjeng 🙂

Følgende priser ble delt ut:

Årets spiller:
Vi gratulerer Strahinja Latkovic som «Årets spiller» for spillere under 19 år i Strømmen. Strahinja har spilt flest kamper av alle i 3. divisjon – vært dominerende i juniorkamper, og har blitt belønnet med lange hospiteringsperiode på A-laget. Strahinja viser gode holdninger i sitt arbeid på å bli en god Strømmen spiller.

Strani

Årets toppscorer:
Vi gratulerer Kristian Bjørndalen som årets toppscorer.
En utrolig sterk prestasjon av en første års junior.
I tillegg debut på A-laget! Grattis!

Kristian Emil

Årets største utvikling:
Vi gratuerer Lars Billington med prisen «årets største utvikling».
En meget sterk prestasjon – og det ligger mye trening bak!

Lars Billington

Sølv i Inne KM

Jr.1 vant sølv i Inne KM. keeper Stian Bolstad ble kåret til finales beste spiller.

Jr.1 vant sølv i Inne KM. keeper Stian Bolstad ble kåret til finalens beste spiller.

I helgens (15-16/11) Inne KM i LSK hallen gjorde våre juniorer det meget bra. Vi hadde to lag påmeldt. Det tredje laget stod på venteliste men fikk ikke spille….

Jr.2 slo ut Gjelleråsen sine beste gutter i 1/8 dels finalen. En deilig seirer synes vi :). I kvartfinalen ble det stopp -Lørenskog vant på Golden Goal i ekstra omgangen. Lørenskog skulle seinere på søndag møte vårt Jr.1 lag i finalen. Vi kjempet men tapte på samme måte som Jr.2 – på Goalden goal i ekstra omgangen.

Alt i alt sier vi oss fornøyd med våre juniorers innsats i Inne KM i år selv om det var tungt å tape i finalen…