Nyhet: Jentegarderobe

16.12.2013 – 15:46   ( Sist oppdatert 16.12.2013 – 16:09 ) – Anne Christine Bergem

Jentelagene inntar dommergarderoben.

Jenteløftet Breddefotball Ingmar Moum Lysmaster                       

Fra 2014 får jentene på stadion egen, felles garderobe: Garderoben som brukes av dommere under kamper. Den ligger vis-a-vis A-laget sin garderobe i øverste etasje i den nye garderobedelen. På bildet ser dere materialforvalter Bobbo tøyse med jentene i trappa utenfor garderoben.Primus motor for Jenteløftet, Ingmar Moum, har tatt initiativ til at jentene får egen garderobe og ønsker den også tydelig merket med «JENTEGARDEROBE». Bruken er for alle dame- og jentelagene i Strømmen IF.

Moum oppfordrer jentelagene til å bruke garderoben for å jobbe inn god gardeobekultur blant jentelagene, som han sier. Dersom den skulle være opptatt så er det alltids andre garderober som står ledige. I begynnelsen er det nok mest de eldre jentelagene samt damelaget som vil bruke garderoben, men yngre jentelag er selvsagt også velkomne til å bruke den.

Husk å etterlate garderoben i den stand du selv vil finne den!