6-årsserie på Haga søndag 14/9

Det er blitt noen endringer den siste uken på kamper og spillertropp. Vi stiller fortsatt 3 lag:

Strømmen City: Even Kjærstad Engen – Scott Jåfs Evensen – Jidir Hussein Hajani – Marcus Thien Tran (4). Strømmen United: Kamban Sumugan – Leon Bergan-Foss – Leo Blomberg Skiaker – Oscar Gundersen (4). Strømmen Kameratene: Mikkel Grove-Knutsen – Anparesan Jeyamards – Daod Bashir (3)

Kampoppsett og baneoversikt finner du her og veibeskrivelse til Haga IF finner du her. Alle tar seg til Haga på egenhånd, og vi møtes ved klubbhuset ca. kl. 0930.

Spillertrøyer blir utdelt der og da. Husk å ta med drikkeflaske og ikke minst leggskinn til barna. Det er meldt strålende vær. Ta med campingstol 🙂 Alle kamper spilles på kunstgress ev. gress. Det skal tas bilder av barna etter siste kamp og vi skal øve inn heiarop! Grilling blir det også, så det er mulig å kjøpe seg varm mat. Se ellers info om kamper og veibeskrivelse. Antatt reisetid er 3 kvarter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *