G16 hjem med 3 poeng etter fantastisk snuoperasjon!

Søndag ettermiddag var det klart for høstsesongens første seriekamp for Strømmen G16. Motstander var Gjerdrum. De gul-kledde slo oss hele 8-1 i vår egen lekegrind i forrige oppgjør, og vi hadde litt å hevne. Etter 11 minutter spilt av kampen så det vel ikke akkurat lyst ut for vår del… Gjerdrum leder 2-0 etter et frispark og et gjennomspill. Vi kommer litt mer med i kampen etter det 2. målet, men det er Gjerdrum som scorer målene. 3-0 kommer etter en corner i det 29 spilleminutt.

Etter en smått tung første halvtime reiser vi oss, og når Håkon stanger Fabian’s frispark rett i nota kun minuttet etter at Gjerdrum har gjort sitt tredje, får vi trua på at dette kan snu!
I minuttene mot pause skaper vi noen store sjanser. Først smeller Halvard ballen i tverrliggeren fra 25 meter, og deretter er Morvet igjennom alene med keeper – dessverre ingen uttelling her.

I pausen tar vi med oss de positive opplevelsene på slutten av den første omgangen, og en bestemt og spillelysten SIF gjeng går ut av garderoben klare til å feie over Gjerdrum.

De neste 40 minuttene er rett og slett vanvittig gode sett med grå/rød øyne!

Når gutta kombinerer flott på høyresiden (tatt rett ut av Barcelonas lærebok), og Fabian tilslutt sender ballen i nota etter pasning fra Morvet, så har vi virkelig trua på poeng.
Kun minutter senere kombineres det fint igjen. Halvard spiller en smart stikker til Morvet som utfordrer Gjerdrums midtstopper med fart og gode tekniske ferdigheter. Når Morvet vipper ballen over han og er forbi, må den gul-kledde ty til ulovlige midler og ballen toucher hånda. Straffe… Isak trår frem, og setter ballen iskaldt i mål! 3-3.

Snuoperasjonen er fullført når det igjen kombineres fint på høyresiden, og Isak slår et magisk innlegg i boksen til Giuseppi som fra 7-8 meter stanger kula knallhardt i nettet! Vannvittig deilig! På overtid forsøker Gjerdrum å legge press på oss, noe som fører til store overgangsmuligheter for vår del. Johnny plukker opp ball på midten og utfordrer Gjerdrum forsvaret. Johnny triller ball ut til Morvet på høyresiden, som igjen slår ballen inn foran mål til Isak som avslutter nok et vakkert angrep med scoring! 3-5!!!

Det er ikke til å skyve under stolen at G16 har hatt en tung sesong så langt. I dag ligger vi under 3-0, men viser en helt fantastisk moral når vi reiser oss å scorer hele 5 ganger på 50 minutter. I dag er det ikke bare målene som gleder oss, men også vakker fotball blir vist de fremmøtte på Gjerdrum kunstgress.
Neste søndag kommer Gjelleråsen på besøk til Strømmen stadion. Klarer vi å levere som vi gjør i den andre omgangen i dag, blir det morsomme tider fremover gutter.

Laget:
Sebastian
Trym, Alexander, Olve, Eirik
Johnny, Håkon, Halvard, Fabian
Isak
Morvet

Kampfakta:
1-0 (2 min)
GK Håkon (7 min)
2-0 (11 min)
3-0 (29 min)
3-1 Håkon (30 min) A: Fabian
3-2 Fabian (tid ukjent da coachen på nåværende tidspunkt blir lett revet med) A: Morvet
3-3 Isak (tid ukjent) Straffe
3-4 Giuseppi (tid ukjent) A: Isak
3-5 Isak (80 min) A: Morvet