Surt tap for G16…

1/64 finalen ble ikke som vi hadde håpet på forhånd. Os TF 2 fra Bergen var motstander. Vi visste at dette ville være en overkommelig motstander ut i fra deres innledende resultater. Banespillet og sjansestatistikken vinner vi klart, men dessverre vil ikke ballen i mål. Os derimot skaper 1 1/2 sjanse i løpet av kampen, og det er den 1/2 sjansen som tilslutt ender opp i mål, og sørger for at Os er videre til 1/32 finalen med 1-0 seier.

Etter stor skuffelse ved å ryke så tidlig i turneringen, så tar vi med oss at vi tidvis får se meget god fotball av SIF gutta! Flotte kombinasjoner og tekniske finesser blir vist utpå matta i store deler av våre kamper. Nå tar vi fri igjennom helgen, før det braker løs igjen for fult fra mandag 4.august.

Strømmens beste spiller(e) i NC 2014: Fredrik og Fabian