G16 til A-sluttspill i Norway cup!

Etter innledende kamper søndag. mandag og tirsdag er fasit for Strømmen G16 følgende:
To seire og ett tap, 6 poeng og 10-6 i målforskjell.

Søndag: Varhaug – SIF 4-1
En kamp vi starter klart best, og vi skaper noen store sjanser i det første kvarteret av kampen. Det blir dessverre ingen scoring, og når den grå bølgen roer seg litt kommer Varhaug bedre med i kampen. Vi klarer aldri å finne tilbake til de gode åpningsminuttene, og slipper inn noen raske mål. Det ender med tap 1-4, men kampen er nok noe mer jevnspilt enn hva resultatet tilsier. Dagens vakreste scoring er signert Ole-Kristian som lapper til fra langt hold over hodet på Varhaugs keeper.

Mål SIF: Ole-Kristian (45 min)

Mandag: Tønsberg FK – SIF 0-6
Her må det rett og slett være lov til å si at vi møter et svakt lag.. Lite fotball blir vist av laget fra vestfold, og de var vel mer opptatt av å forsøke å ta våre gutter ut av kampen, enn de var av sitt eget spill. Vi får mye rom, og utnytter bakrommet godt i denne kampen. Gang på gang står TFK høyt, og vi valser igjennom deres backrekke. Hele 6 ganger smeller det bak TFK’s keeper! Viktig og godt for alle mann at vi også holder tett bakover.

Mål SIF: Fabian (12 min), Isak (14 min, 41 min), Giuseppi (27 min, 30 min) og selvmål (13 min)

Tirsdag: SIF – Frøya 3-2
Helt klart den beste kampen hittil i turneringen, og en viktig seier for alle rundt G16! Den første omgangen gjennomføres nærmest perfekt gutter 🙂 Mange fine kombinasjoner og tekniske detaljer vises frem i go’været på Abildsø kunstgress. Det er allikevel Frøya som tar ledelsen, og det etter kun 2 min ut i kampen. Vi sover litt i bakre rekker, og gutta fra Bergen får en enkel jobb med å ta ledelsen. Kun 4 min etter slår vi voldsomt tilbake. Ole-Kristian finner Isak med en flott stikker, og avslutningen fra vår solide spiss er sikker som banken! 1-1. 21 min spilt når vi får tildelt frispark på vel 30 meter. Fabian prøver lykken med venstre labben… Kula får en nydelig bue, og sniker seg inn helt oppe ved tverrliggeren! 2-1. Rett før pause kombineres det fint når Fabian og Marcus spiller vegg igjennom bergensernes forsvar. Førstnevnte sendes igjennom alene med keeper, og en ny kald avslutning sender oss 2 mål foran til pause! 3-1.
Etter hvilen blir det ikke like mye fin-spill som i den første. Frøya blir tildelt et straffespark tidlig i omgangen (fikk ikke helt med meg hva som skjedde der) som settes sikkert i mål. Det gjør at det blir en nervepirrende avslutning for både trenere og foreldre på sidelinjen. Gutta står godt opp i krigen og vinner tilslutt veldig fortjent 3-2!

Mål SIF: Isak (6 min), Fabian (21 min, 25 min)

Det betyr at vi er videre til 1/64delsfinale i A-sluttspillet som starter onsdag morgen.