Opptur for G16-1!

Etter en tøff vår for G16-1 gutta løsnet det ordentlig i bortekampen mot Sørumsand. I de to siste kampene kan vi vel trygt si at ting ikke har fungert. 0 poeng, og 14 baklengsmål er fasit etter kampene mot Raumnes/Årnes og Lørenskog 2.

Allerede ved ankomst til Sørumsand idrettspark så vi tegn på at dette ville bli en god kamp fra vår side. Gutta virket hel-tente, og klare til å gå i krigen!
Allerede i kampens første spilleminutt får vi corner. Ole-Kristian slår en nydelig serve, og Håkon stiger til værs å header oss i føringen! Vannvittig deilig start på kampen. Strømmens gutta følger opp den gode starten. 7 minutter er spilt når det kombineres fint. I gangsetting på back – et flott trekantspill gjennom midtbanen sender til slutt Ole-Kristian igjennom på venstresiden. Med et godt og presist innlegg finner han spissparet Johnny/Isak i boksen. Mulig gutta føler litt med Sørumsand i starten av kampen, for begge bommer på ballen fra 6-7 meters hold. Morvet dukker opp på motsatt side, og får servert Isak inne i boksen. Denne gangen gjøres ingen feil, og kula dunkes inn i nettmaskene.

Stormløpet mot rødtrøyenes mål fortsetter, og vi får nok en corner i det 13 spilleminuttet. O-K med nok en god serve – og denne gangen er det Halvard som stiger til værs. Headingen går via en Sørumsand spiller, før den finner nettmaskene. Spørs om headingen til Halvard hadde gått i mål uten hjelp, så vi må nok ta til takke med selvmål her 🙂

Sørumsand kommer litt mer med i kampen etter en meget god og solid åpning fra vår side. I omgangens siste spilleminutt får Sørumsand en redusering. Et langt gjennomspill sender deres hurtige spiss igjennom alene med keeper, og det står 1-3 når dommeren blåser av omgangen.

I pausen blir vi enige om at krigen må vinnes! Vi er forberedt på at Sørumsand vil forsøke å flytte seg høyere i banen, og at de vil komme med flere folk. I den andre omgangen blir det aldri noe finspill fra noen av lagene. Det blir som vi forutså, at krigen måtte vinnes. Lite sjanser og mange dueller midt på banen. Når Sørumsand flytter folk fremover på banen, så blir det store rom for kontringer, og i det 74. minuttet spilles Giuseppi fri på høyrekanten, og dunker inn 1-4, og matchen er definitivt avgjort! 2 minutter før fulltid spilles Morvet igjennom alene med keeper. Anders blir også med på løpet, og Morvet er meget uselvisk når han triller ballen på tvers til Anders som setter ballen i mål og fastsetter sluttresultatet til 1-5! FANTASTISK DEILIG GUTTER! Denne trengte vi 😀

Neste uke kommer Eidsvold Turn til Strømmen stadion, og jakten på nye gode opplevelser er i gang.

Laget:
Seb
Stian, Håkon, Rebin, Fabian
Morvet, Alex, Halvard, O-K
Johnny, Isak
Benken: Eirik, Anders, Giuseppi, Trym

Kampfakta:
0-1 Håkon (1 min) assist O-K
0-2 Isak (7 min) assist Morvet
0-3 Selvmål (13 min) assist Halvard
1-3 (39 min)
1-4 Giuseppi (74 min)
1-5 Anders (78 min) assist Morvet

Banens beste spiller(e): Rebin og Håkon