Opptur selv med tap!

Mye som skjer om dagen, så derfor litt trått med referatene den siste tiden. Men det ble spilt seriekamp for G16-1 i forrige uke, og denne gang var Rælingen FK motstander. Vi føler selv at vi har mer inne i gruppa enn resultatene og prestasjonene i sesonginnledningen tilsier. Derfor var det enn sann glede å se SIF gutta måle krefter mot et av topplagene i divisjonen. Den første omgangen er en morsom fotballkamp, hvor jeg tar meg den friheten til å si at Strømmen har et godt spillemessig overtak!

Det er derfor et lite slag i ansiktet når det er Rælingen som tar ledelsen med sin første sjanse etter 16 minutter. SIF gutta finner tilbake til flyten, og det tar kun 1 minutt så er vi like langt! Ole-Kristian ender opp med ball utenfor 16 meteren å dunker den rett i krysset! Fantastisk fin scoring 🙂

1-1 står seg til pause, og det er godt å se at vi begynner å ta med oss treningsarbeidet inn i kampene.

2. omgang blir noe mer åpen enn den første. Kampen holder et høyt tempo, og vi blir nok noe slitne utover i omgangen. Rælingen løper mye, og halvveis i omgangen vinner de alt av dueller, og vips putter de blåkledde to ganger på 3 minutter.

Etter en liten kortslutning reiser vi oss igjen, og er bra med i siste del av kampen. Det blir ingen flere mål på Marikollen kunstgress, men vi tar absolutt med oss fremgangen denne kampen viser!

Laget:
Ajay
Nima, Håkon, Stian, Fredrik
Emil Alex, Johnny
Morvet, Giuseppi, Ole-Kristian
Benken: Eirik, Olve, Trym, Rebin

Kampfakta:
1-0 (16 min)
1-1 Ole-Kristian (17 min)
2-1 (56 min)
3-1 (59 min)