G16-2 med 3 poeng i serieåpningen!

Onsdag kveld spilte også G16-2 sin første seriekamp. LSK 4 var på besøk på Strømmen stadion. Lillestrøm 4 har ikke nok spillere til å klare ett 11’er lag, så derfor ble det spilt 7’er kamp. Steinar (faren til Stian) stilte opp som kampleder, og melder om en spennende kamp, som våre gutter tilslutt vant 5-4!

Her kommer noen ord fra kampleder Steinar:
Laget var satt opp med 1-4-2 i første omgang. Gutta var super tent og vi hadde en bra slagplan for hvordan vi skulle ta de, men var selvfølgelig usikker på hvor gode de var.

Kampen begynte med høyt press fra LSK i og med at de spilte med 3 bak og 3 fremme. Vi ble  presset tøft , men klarte og holde hodet kaldt. Etter 7 minutter gjør Sam en praktfull scoring for oss og vi følte at vi var på høyden . Lillestrøm utligner etter 12 minutter og kampen vakler frem og tilbake .

Mange gode muligheter, men klarer ikke få den uttellingen vi er ute etter. Vi er dessverre ikke flinke nok til å få bredde på spillet vårt og blir fort overflydd på midtbanen. LSK går opp i 1-2 etter egentlig litt flaks i det 25 minutt. Vi forsvarer oss rimelig godt og går til pause med et mål bak .

I pausen får jeg godt innspill fra gutta på at vi må tørre å satse mer offensivt og vi velger å kjøre en forsvarspiller frem på midten . Dette gjorde susen og vi hadde godt grep om  bortimot hele 2 omgangen . Utligningsmålet kom i det 5 minutt fra Suhaib. Vi fortsatte å kjøre på og etter nye 10 minutt smeller Rebin inn en knaller fra 10 meter . Gutta er på høyden igjen .  Vi spiller bra fotball og er flinke til å utnytte overganger med løpsvillige spisser , Rohin setter ballen i nettet etter 30 minutt . Stillingen er nå 4-2 og det gjenstår kun 8 min. Men før vi vet ordet av det så utligner LSK på en overgangsmulighet som vi ikke var helt med på . Spenningen er til å ta og riste på. Nye 2 minutter går og Rebin får nok en nettekjennelsen 5-3 , hel volley J.  Vi følte at vi hadde dette i boks og senket skulderen noe , men ei her kom Lillestrøm tilbake med ny scoring og spenningen er tilbake. Gutta jobber som gale i de siste minuttene og vi drar dette i land  5 – 4

Vi valgte å anvende alle spillerne omtrent like mye , så jeg vil vel kalle dette en god lagseier.

Bra innsats

Følgende spillere var i aksjon for Strømmen G16-2:
Ajay, Abdul, Clemens, Marcus R, Rebin, Stian, Rohin (G14), Simon M (G14), Jonathan (G14), Suhaib (G14), Sam (G14)

Kampfakta:
1-0 Sam (7 min)
1-1 (12 min)
1-2 (25 min)
2-2 Suhaib (35 min)
3-2 Rebin (45 min)
4-2 Rohin
4-3
5-3 Rebin
5-4