Nytt tap for G16-1….

Etter at Gjerdrum i forrige uke kjørte over oss resultatmessig, reiste vi til Lillestrøm (eller fjøs land som gamle gutta på Strømmen sier) for å reise den berømte kjerringa. Det startet bra mot laget som stod med 3 strake tap, og 3-19 i målforskjell. Etter kun 6 minutter har LSK’s keeper plukket ballen ut av nettet 2 ganger. Først ved Giuseppi etter flott forarbeid av Morvet, og deretter Johnny etter gjennomspill av Isak.

Etter pangåpningen er det som om Strømmen’s gutta bare pakker sammen og tror at dette skal komme av seg selv. På 1. minutt står det plutselig 2-2. Vi fortsetter å gi bort altfor enkle mål gutter… Kampen vipper litt frem og tilbake, uten noen form for finspill på lsk gresset. Isak sender Strømmen tilbake i ledelsen etter 36 minutter etter nok en assist av Morvet. Men 3 minutter etter svarer LSK igjen. Vi taper nok en duell inne i egen 16 meter, og 3-3 er fasiten til pause.

Andre omgang er 9 minutter gammel når Nima entrer banen. Påfølgende angrep rulles det opp på venstresiden, og Isak finner Nima i boksen med et flott innlegg. Med strak vrist, og sin første touch på ballen sender Nima oss tilbake i føringen!

Men dette var dagen ting ikke stemte… 5 minutter etter praktangrepet får LSK straffe, og vi er igjen like langt.
Halvspilt 2.omgang og Strømmens toppscorer Morvet sender oss nok engang i føringen etter pasning fra Johnny. 20 minutter igjen og 4-5 til Strømmen. Det stopper ikke der. LSK har hurtige spisser og de fosser igjennom vårt forsvar. I et ærlig forsøk på å takle ball er Fredrik uheldig og treffer spiller isteden for ball. Straffe, og en mann mindre de siste 15 minuttene. Straffen går i mål, og igjen er vi like langt!

Med en mann mindre gjør Morvet en kjempe jobb når han skjærer inn fra kantposisjon, og sender oss tilbake i føringen til stor jubel fra fremmøtte SIF fans! 6 minutter igjen på klokka, og vi øynet 3 poeng på en heller mørk dag.

Men et annet ordspill: It ain’t over till the fat lady sings… Dette tar LSK gutta med seg inn i kampens siste minutter, og nye litt enkle feil fra vår side gjør at gul-trøyene igjen scorer to ganger på 1 minutt, og vi står igjen med niks og ingenting…

Mot Gjerdrum sist var deler av kampen brukbar fra vår side, mens mot LSK denne gangen var det lite som stemte. Det vi allikevel må ta med oss er at vi scorer 6 mål på bortebane, så får vi skjerpe opp forsvarsjobben fremover.

Laget: 
Seb
Fredrik, Anders, Olve, Eirik
Morvet, Isak, O-K, Fabian
Johnny, Giuseppi
Benken: Mathias, Nima, Trym

Kampfakta: 
0-1 Giuseppi (3 min) a: Morvet
0-2 Johnny (6 min) a: Isak
1-2 (20 min)
2-2 (21 min)
2-3 Isak (36 min) a: Morvet
3-3 (39 min)
3-4 Nima (49 min) a: Isak
4-4 (55 min) straffe
4-5 Morvet (59 min) a: Johnny
5-5 (66 min) straffe
5-6 Morvet (74 min)
6-6 (79 min)
7-6 (80 min)