8 baklengs på eget gress…

Påsken er vel overstått og ny seriekamp for Strømmen’s G16 lag stod på planen. Denne gangen var det gul-kledde Gjerdrum som tok turen til Strømmen stadion. Skal ikke bruke for mye tid på denne kampen gutter, for her var det lite som stemte for vår del. Vi møter et EKSTREMT direkte lag, som så fort de vinner ballen stormer med 4 mann i bakrom og slår ballen så langt de får den. Vi gjør mange enkle og unødvendige feil i denne kampen, som gir motstanderen gode forutsetninger for å spille sin type fotball…

Dere skal allikevel ha skryt for at dere hele tiden prøver å «spille» fotball, ved å bygge opp angrepene bakfra og spille oss igjennom midten. Tidvis får vi til noen gode kombinasjoner og vi har mye ball i løpet av kampen, men alt stopper litt opp på et tidspunkt. For lite målsjanser skapes…

Når vi møter slike lag som presser høyt og angriper voldsomt direkte er det sikkert mange som stiller spørsmålstegn ved hvorfor vi ikke svarer med samme type fotball. Og forklaringen på det er enkel. G16 skal jobbe med å utvikle seg hele tiden, og selv om det er kjekt å vinne fotballkamper så betyr ikke resultatet alt for oss. Hvis vi spiller en type fotball hvor kun 2 spillere er involvert, skaper vi da utvikling hos våre spillere? Vi jobber for at flest mulig skal ha muligheten til å være involvert i det som skjer på denne grønne matta! Noen ganger sitter ting godt, og andre ganger vil vi oppleve som mot Gjerdrum at vi gjør feil og blir straffet hardt.

Nå er det bare å brette opp gutter, og jobbe hardt for å utvikle oss hver eneste dag! Neste uke får alle i G16 gruppa mulighet til å vise seg frem, da G16-1 og 2 spiller kamper samme dag. G16-1 tar turen til Lillestrøm for et møte med LSK 2, mens G16-2 gjengen skal måle krefter mot LSK 4 på Strømmen stadion.

Laget:
Sebastian
Fredrik, Håkon, Olve, Eirik
Morvet, Halvard, Ole-Kristian, Fabian
Johnny, Isak
Benken: Nima, Anders, Giuseppi

Kampfakta:
0-1 (18 min)
0-2 (23 min)
0-3 (38 min)
0-4 (45 min)
0-5 (51 min)
0-6 (56 min)
0-7 (72 min)
0-8 (76 min)
1-8 Giuseppi (78 min) a: Fabian
G.K Håkon
G.K Håkon
R.K Håkon
G.K Gjerdrum nr. 17