Treningsleir dag 5

Vel hjemme på norsk jord har jeg forsøkt å sette noen ord på gårsdagens opplevelser. Hjemreise dagen er her, men vi rakk da allikevel litt i dag også! Tidlig på’n som vanlig med frokost kl 08:00 – løpetur 09:30 og på plass på treningsfeltet til kl 10:00.
En siste økt før avreise, og det ble en todelt økt. Det bar rett i turneringsspill hvor vi ville ha en siste hardkjøring før vi tar vinterferie når vi ankommer norsk jord. Slitne bein fører til at kvaliteten er litt så som så, men innsatsen til samtlige kan vi ikke klage på.

Sykestua

Sykestua

Etter at den første delen av treningen var over fant vi frem «promillebriller» sendt med av Bruaset senior. Dette skal jeg ikke forsøke å beskrive med ord! Dette må bare sees. Video vil bli lagt ut senere, men har har dere noen bilder å glede dere med så lenge 🙂
Trym5Stian4Sander3Rebin5Mathias5MarcusS5MarcusR5Juanico2Johnny6Isak8Håkon7Halvard4Giuseppi6Fredrik6Fabian6Emilie5Emilie4Emil6Clemens5

Etter trening, dusj og pakking, satte vi kursen for Alicante flyplass, og starten på reisen hjem til noe kaldere Norge var et faktum. Vel fremme på flyplassen viste uret litt for mye for gjengen fra Strømmen, og vi var nødt til å kaste i oss et måltid på rekordtid hos velkjente Burger King. Alle kom seg nå helskinnet fra dette også, og gjennom sikkerhetskontrollen og tax free bar det med hu og hast! Når alle mann alle var vel inne på flyet kunne vi endelig puste litt igjen 😉 Alt har vært helt utrolig flott med denne turen! Alle i reisefølget kan gi seg en skikkelig klapp på skulderen, og kan med stolthet se seg i speilet, for dere er vakre mennesker alle sammen! Takk for en uforglemmelig opplevelse som kommer til å sitte høyt og lenge på min liste ihvertfall 😀

Under bilder i menyen finner dere 176 bilder fra vårt opphold i Guardamar 🙂 Klikk her