Treningsleir dag 4

Ålreit folkens, her er vi igjen inne fra Guardamar med en ny oppdatering.
Teamfoto ParqueMar

Tirsdag… Matchday! «Bortekamp» mot San Fulgencio på menyen. Men før den tid fikk vi tid til mye, og jeg har en del å melde i dag 🙂

Starten på dagen er ikke så ulik de andre dagene her nede. Frokostbordet ble inntatt 08:00, og 09:30 var vi klare for løpetur opp til treningsfeltet. Dagens første økt ble kun kampforberedende til kveldens match. Etter en liten drodlerunde valgte coachteamet å satse på en 3-5-2 formasjon, og vi jobbet steinhardt med oppspillsmønsteret vi ønsker å se igjen i våre kamper. Økta ble avsluttet med nytt turneringsspill, og igjen henter guttene frem konkurranseinnstillingen.

Etter at lunsjen var inntatt fylte vi alle bilene å reiste inn til Torrevieja og fant frem til Habaneras kjøpesenter. Her fikk gutta boys 1 ½ time til shopping. Dette ble nok satt pris på av både liten og stor. Vel tilbake på hotellet vil jeg igjen trekke frem noen flotte ord om disse gutta vi har med oss på tur! For makan til disiplin tror jeg du skal lete lenge etter. Alle fikk beskjed om å ta seg et par timer på rommet med bena høyt til værs som forberedelser til kamp. Ganger ble tømt, og ikke en lyd kunne høres! Bueno 🙂

Vi bestilte smørbrød til alle mann som skulle serveres før kamp, men en misforståelse gjorde at Señor Stig og Presidente Ødegaard (som var tilbake etter forhandlinger med en ikke navngitt spansk klubb), måtte ut på en liten jakt etter noe mat. Fra den ene cafeen til den andre, men å lage smørbrød til 31 stk er ikke gjort på 5 minutter. Vi endte tilslutt opp i et bakeri som kunne sørge for nok brød, men ingen pålegg. Turen gikk gjennom Guardamars gater, og til lokale Mercadona hvor vi fikk tak i alt vi trengte! Vel tilbake på hotellet sørget Stig for at vi fikk ta oss inn på kjøkkenet slik at vi fikk mekket sammen det vi kan kalle en ålreit matbit til våre sultne gutter.
Kjøkkensjefene på ParqueMar

Så mine damer og herrer bar det av sted til San Fulgencio hvor vi skulle møte nok et G17 lag. Ryktene gikk visst om at det fantes flere 18’åringer på banen, og at disse kom kjørende i egne biler til stadion. For en kamp dette skulle bli, og du verden gutta fra Strømmens gater leverte et spill jeg vil tippe få norske lag gjør etter oss på spansk jord. Kampen åpner litt svakt fra vår side mot et meget ballsikkert og relativt hurtig lag. S F får et frispark skrått utenfor 16 etter bare 3 minutter, og vi får ikke stått imot i duellspillet ved første stolpe og ligger under 1-0. Men så løfter gutta seg opp på et fantastisk nivå, og henger med i alle spillets faser! Vi tør å ta vare på ballen og triller til tider ball med så høyt tempo og presisjon at spanjolene blir småsvimle. Det ene angrepet etter det andre rulles opp, og det er for meg et under at det er spanjolene som scorer nok en gang i vår gode periode. 2-0 står seg til pause. Utover andre omgang gjør vi mange bytter og i løpet av 90 minutter er samtlige 21 strømmen spillere på banen. Allikevel klarer vi å holde trøkket og noe flyt oppe i spillet og gleden er stor i leieren når Isak dunker inn 2-1 målet fra skrå vinkel, med høyre foten! 😀 Vi vinner faktisk andre omgang med 1-0, og det høster mye skryt fra både tilreisende Strømmen supportere og fremmøtte spanjoler. For en kamp! For en gjeng! Sammen skal vi skape gode opplevelser!

Stadionanlegget i San Fulgencio

Stadionanlegget i San Fulgencio

SIF-San Fulgencio

Lagene samlet etter en tett og god fotballkamp

En ikke så god opplevelse kommer når både Halvard og Isak får en god trøkk i hue og havner på sykehus etter kampen med hjernerystelse. Heldigvis er det ikke så alvorlig som først antatt og de er tilbake med oss andre etter kort tid 🙂

Det er en sann glede å jobbe med disse gutta i det daglige, og det bor mye i denne gjengen. Vi har kommet langt på kort tid, og det er bare å glede seg til fortsettelsen folkens 🙂