Treningsleir dag 3

Deportivo de Rabosas3

 

Ålreit folkens, en ny dag er over i Guardamar og da får vi prøve å sette noen ord på opplevelsene så langt. Først vil jeg benytte muligheten til å skryte av guttene! For vi har med oss en helt eksemplarisk gjeng på tur 🙂 Så høflige og inkluderende gutter skal du lete lenge etter.

Igjen starter dagen med oppmøte kl 07:55 og frokostbordet inntas av sultne ulver kl 08:00. Når man er på treningsleir blir det ikke veldig mye varierende man får tatt seg til, så oppmøte til trening med joggesko for en liten runde var som i går kl 09:30. Vel fremme på treningsanlegget slapp vi oss litt løs og startet økten med velkjente hauk og due (med ball)! Deretter ble det nok en gang fokus på nye oppspillsvarianter, etterfulgt av ny 7’er turnering hvor verken Teigen eller Ødegaard befant seg. Var det speidere på stadion og fikk med seg gårsdagens bragd allikevel?!? 😉 Det går rykter om at Teigen befinner seg et eller annet sted i Berlin, mens Ødegaard visst nok er i dialog med en spansk klubb.

Gutta i aksjon med hauk og due.

Gutta i aksjon med hauk og due.

Etter endt økt lasset hotellets personell buffét disken på nytt og ulvene er ikke vonde å be. Matvett har ihvertfall alle mann alle! Trening nr to for dagen ble en fantastisk god økt. Forskjellige spillsekvenser med fult trøkk var tema, og guttene responderte godt selv etter mange økter på få dager. Det gleder meg å kunne fortelle om at det nå vises ordentlig vinnerinnstilling og «hater å tape» mentalitet under våre økter.

I det fjerne kan man se G16 trene!

I det fjerne kan man se G16 trene!

Middagen/kveldsmaten lot skyve på seg i dag, slik at guttene fikk en god del fritid etter dagens siste økt. Igjen bærer pausene preg av høy shoppingfaktor og pruting med lokale «salgsmenn».

Takker for meg for denne gang, men følg med videre for nye oppdateringer en eller annen gang mellom nå og i morgen formiddag 🙂