Treningsleir dag 2

Gjengen klare for en ny dag i Guardamar

Gjengen klare for en ny dag i Guardamar

Dagen startet med frokost kl 08:00, og det var en overraskende opplagt gjeng som møttes i resepsjonen etter gårsdagens laaaaange dag! Vi tok en rask gjennomgang av kampen mot Almoradi før vi gikk løs på hotellets gode mat. Analysen fører oss frem til at vi er godt fornøyd med innsatsen. Alt vi foretar oss sitter ikke helt som vi ønsker, men gutta får masse skryt for at de hele tiden prøver å spille vår «spansk» orienterte fotball 🙂

Klare for økt 1 - dag 2

Klare for økt 1 – dag 2

Etter frokost var vi klare for oppholdets første treningsøkt, og det var stor glede blant gutta når vi fikk trene på naturgress! Gresset var litt så som så, men i midten av februar kan vi kanskje ikke forvente mer, selv her i Spania. Allikevel fikk vi en god gjennomkjøring. Pasningskvalitet, bevegelse og avslutninger var tema for økta.
Seb2Seb1Ajay2Ajay1
Mens vi andre fikk jobbet litt med pasninger/bevegelse fikk keepera kjørt seg sammen med vikarierende keepertrener Steinar Mathisen.
Økta ble avsluttet med turneringsspill, hvor fint spill ble vist!

Etter en liten «break» var vi igjen samlet til lunsj. La oss snakke litt om matvaner i Spania. At spanjoler ikke er tjukkere enn de er, er for meg en gåte! Her serveres det den ene retten etter den andre, og mengden på porsjoner skal jeg ikke gå våge meg inn på. Til alle måltider serveres det varm mat. Til middag og kveldsmat får vi tilbud om flere typer mat i tillegg! Nok om mat og tilbake til Strømmen IFs stjernegalleri.

Vi fikk utsatt ettermiddags økta en time, slik at gutta fikk litt fritid til andre aktiviteter. Det meldes om både bading og pruting med de lokale «selgerne»! Ingen grunn til bekymring. Kun klokker, lommebøker og vesker det tilbys 😉

Trening2 dag2

Under den andre økta ble det mer fokus på oppspillsvarianter, og rytme i angrepsspillet. Tror nok flere av guttene fikk en liten a-ha opplevelse etter denne økta, og mye fint ble vist på hjemmebanen til Deportivo Alone de Guardamar.
Dagens høydepunkt står allikevel senior Teigen for! Kraftpakka fra Strømmen tok plass på topp sammen med unge Ødegaard, og hadde det vært speidere på plass under økt to så hadde vel verken Teigen eller Ødegaard kommet hjem igjen til Norge. Halvveis ut i spilløkta kommer Giuseppi til linja og slår et godt innlegg, inne i 16 meteren har Teigen løpt seg fri og header på mesterlig vis ballen tilbake i motsatt kryss! Hvilken scoring vi akkurat har vært vitne til 😀 Jubelen blant spillere/trenere er stor! Feiringen til Teigen er det om mulig enda mer klasse over, når han på nærmeste Balotelli vis bare strekker armene i været og tar i mot jubelen!

For en kar! For en spiller!

For en kar! For en spiller!

Etter middag fikk guttene igjen litt fritid hvor de tuslet litt rundt i denne vakre byen vi befinner oss i 🙂 Det ble tidlig kvelden da vi er her for å prestere. I skrivende øyeblikk setter vi oss til bords for lunsj, dag 3, og referat fra denne dagen kommer litt senere 🙂

Roger 10-4 fra Guardamar!