Treningsleir Guardamar Del Segura, Alicante, Spania. Dag 1

Treningskjorter

Da er vi på plass i vakre Guardamar i Spania. Her ble vi tatt i mot med 20 varmegrader og skyfri himmel 😀
Dagen startet med oppmøte på Gardermoen midt på natta! kl 05:45 var det 31 trøtte, men vakre og glade mennesker som gjorde seg klare til årets første tur med Strømmen G16. En god del motvind gjorde at flyturen tok drøye 4 timer, så gleden var stor når bagasjen var plukket opp, og vi tok våre første skritt på spansk jord i 2014.

Vår gode venn Stig Hovdal, eier av Cora Care (ansvarlig for vårt opphold) tok oss i mot og guidet oss til hotellet vi skal bo på. Med russisk eier, bor vi på et hotell som bærer preg av russisk kultur, noe som vel passer godt inn i disse OL dager. Hotellet virker å holde høy standard, med store fine rom og meget god mat!

Dag 1 ble avsluttet med kamp mot spanske Almoradi. Kanskje ikke helt optimalt for oss når vi har stått opp midt på natta – 4 timer i fly – og tidenes luns/middag kun timer før avspark. Men gutta kjempet hardt og godt mot et brukbart ballsikkert spansk lag. Spesielt 1.omgangen vår er bra! Vi lykkes ikke i alt vi foretar oss, men gutta prøver hele tiden og spille ball. Flere gode bevegelser skjer samtidig, og alle får tilbake litt optimisme etter fadesen mot Fet torsdag.

Resultatmessig går vi på en smell med 1-6, men allikevel har vi en god følelse med oss ut av denne kampen. Det skal sies at Almoradi bestod av kun 96, 97 og 98 gutter, mens vi stiller med et ungt mannskap (98, 99, 00 og 01!). Alle får spilletid i denne kampen, og samtlige legger ned et solid stykke arbeid.

Vi takker Almoradi for en artig fotballkamp

Vi takker Almoradi for en artig fotballkamp

Nå er vi inne i dag 2 av treningsleiren, og frokost er akkurat inntatt. Vi kommer tilbake med flere reisebrev litt senere i dag 🙂 Over og ut fra Guardamar hvor det er meldt brukbart vær i dag!