Treningsleir 2014 – Guardamar Del Segura, Spania

Campus G

Nå nærmer det seg avreise for vårt G16 lag, og her kommer litt informasjon rundt turen.
Avreise Norge: Lørdag 15. februar – flyavgang kl 07:30 fra Gardermoen
Oppmøte: kl 05:45 direkte på Gardermoen ved Norwegian området. ALLE SPILLERE STILLER MED DEN SORTE STRØMMEN GENSEREN!
Ankomst Alicante flyplass: kl 11:15

Avreise Alicante flyplass: Onsdag 19. februar kl 15:40
Ankomst Rygge flyplass (Moss): kl 19:15 – merk altså at utreise er fra Gardermoen, mens vi ankommer på Rygge flyplass i Moss.

– Transport til og fra flyplassene må dere sørge for selv. Anbefaler Flytoget fra Lillestrøm til Gardermoen kl 05:30 – ankomst Gardermoen 05:42 kr 130,- pr pers.
– Hjem fra rygge kan dere sjekke kollektivt på www.ryg.no / www.ruter.no

Stedet: Guardamar del Segura (også kjent som Guardamar) er en kommune i provinsen Alicante, i den administrative enheten Valencia (i Spania). Byen ligger sørøst for Alicante, like sør for Elche, like nord for Torrevieja og øst for Rojales (som tidligere var en del av kommunen). Kommunens innbyggertall er 15 951.
Som navnet på kommunen tilsier, renner elven Segura gjennom den. På begynnelsen av 1900-tallet ble det plantet en pinjeskog ved i byen, for å verne byen fra sanden som kommer fra Sahara, og som begrov husene og gatene i Guardamar del Segura. Pinjetrærne bandt opp sand og jord, og fungerer den dag i dag som et sandskjold for byen, som ligger helt ned til Middelhavet.

Guardamar byr på den komplette opplevelsen med gode hoteller, spanske kulinariske opplevelser og 12 km med den vakreste sandstrand. Det er også bare 320 soldager i året, så forholdene bør kunne ligge godt til rette.

Treningsanlegg Ferietur2Ferietur

Hotellet: Hotell Parque Mar ****
Parquemar hotell
Hotel Parque Mar ligger nær stranden i Guardamar del Segura, i nærheten av Guardamar borg og Playa del Moncayo. Andre severdigheter i regionen er Aquopolis og El Cura-stranden. Hotellet ligger noen få kilometer nord for feriestedet Torrevieja, og du finner en gylden sandstrand bare 150 meter unna. Du finner også mange golfbaner i nærheten

Hotellfasiliteter:
Hotel Parque Mar har et helsestudio, badstue og et treningssenter. Gratis trådløst Internett er tilgjengelig i fellesområdene. Dette hotellet i Guardamar del Segura har en restaurant og en bar/lounge. Andre fasiliteter er flerspråklig personale, tour-/billettassistanse og roomservice (døgnet rundt). Dette hotellet ble totalrenovert i februar 2013.

Gjesterom:
Rommene har balkonger. De 58 gjesterommene luftkondisjonering på Hotel Parque Mar har minibar og safe. Gratis høyhastighets trådløst internett-tilgang tilbys. Rommene har flatskjerm TV.

Treningsfasiliteter: Vi vil disponere treningsanlegget til Club Deportivo Alone Guardamar – Sport Complex The Rabosas med en kapasitet på 2000 tilskuere.
Underlag: Kunstgress og naturgress – i utgangspunktet vil kun kunstgress benyttes.

Pakkeliste:
– Pass/reiseforsikrings bevis
– Treningstøy, Shortser, t-skjorter, strømper (4-6 par), treningsbukser/gensere
– Sort trenings t-skjorte som leveres ut under spillersamtalene.
– Fotballsko kunstgress/naturgress + joggesko
– Fritidsklær, Bukser, gensere, shortser, t-skjorter, undertøy og det man ellers måtte trenge
– Toalettsaker
– Lommepenger / husk EURO! – Alle måltider er inkludert, men noe lommepenger er allikevel greit.

Dersom man skal ha med telefon/ipad: Husk ekstra kostnader ved bruk (ringe, sms, nett, osv)

Kontakt reiseleder Robin Ødegaard på tlf 93 20 61 12 dersom noe er uklart.