G16: Strømmen – Raumnes & Årnes 4-2

Kampen starter forrykende for vår del! R&Å legger seg direkte i 4-5-1 på egen halvdel, og vi triller mye ball i backrekka. 3 minutter er spilt når vi finner åpningen fremover, og Even spilles opp feilvendt inne i boksen. Ole-Kristian ligger og lurer rett utenfor 16 meteren. Even triller ballen pent ut til Ole som elegant lobber den over keeper og i mål!!! 1-0 til Strømmen. Etter målet har vi mye ball, og er flinke i frispillingsfasen på egen halvdel. Med kvalitet sideveis finner vi åpningene, og kombinasjonsspillet sitter til tider bra! 21 min spilt når det kombineres fint på høyresiden. Ibra  slår tilslutt et godt innlegg – Johan lusker rundt i boks og setter panna til… Via ansiktet til Alves (Kristoffer, skjønner vel fortsatt ikke helt hva han gjør der inne) går ballen i mål og vi leder fortjent 2-0.

Som så mange ganger før får vi se gutta slippe gasspedalen, og inviterer R&Å inn i kampen. Gutta fra Årnes imponerer tidvis med en del god fotball, og det er vel ikke helt ufortjent når de putter 2-1 målet etter et langskudd i det 31. minuttet.

På overtid i den første omgangen får vi corner. Youssef slår inn mot første stolpe… Ballen stryker luggen på alle mann, og i midten venter El Capitan (Trym), som med et slags saksespark dunker kula i nettet, og vi tar pause med 3-1! Flott scoring!

2.omgang starter som den første… Vi har mye ball og kommer til noen farligheter anført av Even og Johnny på topp. Men så svikter kvaliteten, og et par enkle pasningsfeil gjør at R&Å får løftet spillet sitt høyere i banen. Vi går inn i en periode hvor vi blir fryktelig baktunge, og rett og slett sliter. Kampen får et nytt liv når en redusering blir et faktum. Vi blir passive, og en umarkert Årnes spiller header i mål fra kort hold. Heldigvis har El Capitan dagen foran motstanderens mål. Trym bryter et oppspill og setter stor fart fremover – kombinerer fint i et veggspill (fikk ikke med meg hvem det var i farten), kikker opp og ser keeper langt ute fra eget mål. Fra ca 40 meter drar han til med høyreslegga, og i nydelig bue over keeper havner den i nettet! 4-2 og en viktig scoring for oss.

De siste 10 minuttene forsøker R&Å og sette press på oss, men de skaper lite og vi drar i land 3 nye poeng. Tidvis spilles det meget god fotball på stadion, men vi har en utfordring med å holde de gode periodene over lenger tid.
Takker Raumnes & Årnes for at de bidro til en fartsfylt og spennende fotballkamp.

Laget:
Jan Ivar
Kristoffer, Trym, Ulrik E, Håkon
Ibra, Johan, Youssef, Ole-Kristian
Even, Marius

Benken:
Tobias S, Isak, Tobias M, Johnny, Halvard (99)

Banens beste spiller: Ulrik E

Kampfakta:
1-0 Ole-Kristian (3 min)
2-0 Kristoffer (21 min)
2-1 (31 min)
3-1 Trym (40+ min)
3-2 (64 min)
4-2 Trym (68 min)