G19-2 fortsetter målfesten!

Her er noen ord fra lagleder Børre om gårsdagens målfest på Årnes:

Det ble en jevn start i gårsdagens kamp mot Raumnes & Årnes. De første minuttene gikk på kjenne litt på motstanderen, før gutta begynte å ta tak i kampen.

Strømmen var det førende laget i første omgang. I store perioder lar gutta ballen gå på første touch, kombinert med smarte og gode bevegelser. Når gutta spiller sånn, er de skikkelig gode.

Strømmen tar ledelsen etter 9 min etter et flott mål av Markus Kjølle. Etter dette kjører vi kampen. 0-2 kommer etter 16 min ved Philip ( assist Bendik J).Midt i denne gode perioden reduserer  R&Å til 1-2 etter en døball i det 23 min. Gutta lot seg ikke stoppe av dette, så de gikk opp i 1-3 ledelse ved Markus Kjølle etter et flott assist av Bendik J, i det 29 min. Gutta slipper seg ned litt utover 1 omgangen, og R&Å reduserer til 2-3 i det 34 min, etter nok en døball. Strømmen leder 3-2 til pause.

I pausen ble gutta enige om å fortsette det gode spillet fra 1 omgang, men det glemte de visst på veien ut. R&Å tok tak i 2 omgang, og var det førende laget i en liten periode. Etter 52 min er Philip frempå igjen, assistert av Lars M. Og derifra og inn var spørsmålet hvor stor seieren skulle bli. 67 min 2 – 5 Markus K ( assist Markus S ). Dagens lekreste skåring  (2- 6), kom etter 70 min. Philip ( assist Even H )limer ballen opp i krysset, Herlig Philip !!! Markus Kjølle avslutter kampen med sitt 4 mål til resultatet 2 – 7 etter assist av Bendik J i det 84 min.

0-1 Markus K
0-2 Philip
1-2
1-3 Markus K
2-3
2-4 Philip
2-5 Markus K
2-6 Philip
2-7 Markus K

Gult kort: Lars M.

Deilig å se at gutta har det gøy på banen. Strømmen G19-2 har fått en kjempestart på sesongen, med 6 poeng og 17-5 i målforskjell etter 2 kamper. Dere er skikkelig gode !!! 🙂