G16 1 divisjon: LSK 2 – SIF 1-3 (1-0)

Trenere og spillere var ikke veldig fornøyd med hvordan vi i forrige kamp ble spilt lave av Skedsmo 2, og la inn et klart fokus på å stå opp i banen og vinne igjen ball raskt slik at vi kunne trille ball i laget. Gutta svarer eksemplarisk på dette i denne kampen, og jeg tar vel ikke i når jeg sier at vi har ballen ca 70% av tiden! I første omgang ruller vi mye ball og LSK er litt avventende. Gutta spiller for anledningen i blå bortedrakter, og vi finner ofte en blå i rommet mellom forsvarsrekka og midtbanen til de gule. Men i den første omgangen stoppet det ofte opp der, og vi skaper ikke all verdens av sjanser. Noen er det selvfølgelig, men vi får ikke satt LSK’s keeper på de helt store prøvene de første 40. Derimot er LSK farlige når de angriper, og skaper 2-3 gode muligheter. 38 minutter er spilt når det blåses frispark til LSK rett utenfor 16 meteren. Skuddet går i muren, men returen detter rett til en gul spiller inne i boksen, og han får stå helt alene og smeller ballen opp i krysset, utagbart for Jan Ivar i buret. Pauseresultatet er 1-0 til LSK.

I pausen er fokuset på oss selv, og vi må fortsette å trille ball. Litt mer vilje og bevegelse på siste 1/3 av banen så har vi stor tro på at målene kommer….. og hvilke mål det skulle bli 🙂
Etter 55 minutter gjør SIF’s trenerteam en liten justering. Johan flyttes frem som spiss, og bare 4 minutter etter får han ball alene i mellomrommet! Kanonen lades, og ballen smelles via tverrligger og rett i nota! 1-1 og en deilig forløsende goal! Coaching i verdensklasse?
Vi fortsetter stormløpet mot LSK buret, og det lager selvfølgelig rom for kontringer. i løpet av 1 minutt smeller det godt rundt Jan Ivar. Først går et skudd i stolpen, før vår sisteskanse varter opp med en god redning!
Men så…. 65 minutter spilt, når Even mottar ball et godt stykke inn på den gule halvdelen. Ny kanon lades, og nok en gang treffes tverrliggeren! Ballen spretter ned på strek, og spretter ut i feltet hvor Johan befinner seg, som setter den enkelt i det tomme buret!
Det ryktes om at ballen var inne før Johan setter den i mål, men dommeren godkjenner ikke målet før den ligger i nettet etter at Johan har vært sist på den!

Etter 65 minutter var det klart for en «ny» debutant! Håkon har funnet veien hjem til Strømmen etter et opphold i Løvenstad. Håkon tar plass på høyre back, og løser sine oppgaver veldig bra!
71 minutter spilt, og vi har corner! Etter en duell blir det litt klabb og babb, før ballen havner hos Kristoffer Alves som dunker inn 1-3 målet, og sikrer nye 3 poeng til gutta fra Strømmen!

Meget imponerende hvordan dere løser denne kampen boys! Som vi snakket om i pausen og etter kampen… Det er fort gjort å bli utålmodige når vi butter litt i mot, og scoringene ikke kommer, men igjen viser vi god moral og fortsetter «vårt» spill og blir belønnet med det 🙂
Til søndag kommer Kongsvinger til stadion vår, og skal måle krefter i G16 NM. Møt opp og støtt gutta i det som blir en morsom fotballkamp. Vi skal gjøre alt vi kan for å underholde alt som kan krype og gå!

Laget:
Jan Ivar
Alves, Trym, Ulrik E, Martin
Ibra, Johan, Youssef, Ole-Kristian
Johnny, Even
Benken:
Tobias S, Tobias M, Andreas Z, Marius, Håkon

Kampfakta:
1-0 38 min
1-1 Johan 59 min
1-2 Johan (Even?) 65 min
1-3 Kristoffer 71 min

Banens beste spiller(e): Johan, Youssef