Treningsleir – Barcelona, Santa Susanna, Spania

Bilder fra turen:

Tobias M Marcus R Kalle Isak Ibra Halvorsen Even, Walid, YoussefBendik H Bendik J Rebin Walid   Johnny Stian Tobias SStranda

Dag 7

En fantastisk uke i Santa Susanna, Barcelona er ved veis ende. Snuta vendes hjemover til Nordens paradis 🙂

 

Vi har spist, trent, spist, vært på shopping, trent og jaggu har vi spist litt til 😉

Ønsker å takke spillere, trenere/lagleder og alle familiemedlemmene som ble med på tur for et magisk opphold 🙂
Gutta: Vi har tatt store steg den siste tiden, og jeg er veldig imponert over nivået på treningene på denne turen. 31 spillere med, og alle bidro til at vi fikk kvalitet både på og utenfor banen. Gleder meg til fortsettelsen sammen med dere!

Tilbake på norsk jord

               Tilbake på norsk jord

Dag 6

Enda en ny dag er over og her kommer en liten oppsummering fra dagen i dag:

Som vanlig var alle mann klare til frokost kl 08:00.. Riktig nok ikke like opplagte som de første par dagene, men likevel en relativt munter gjeng 🙂 Dagens første trening gikk på forberedelser til ettermiddagens kamp mot Santa Susanna’s juniorlag. Med grå skyer på himmelen og noen få dråper vann ramlende ned var det perfekte treningsforhold. Etter trening får vi meldingen om at begge våre to keepere som er med på tur er skadet… Hvem skulle da vokte buret i ettermiddagens kamp? Gutta og trenerteamet diskuterte seg i mellom og fant ut at vi avventer avgjørelsen om keeper til vi starter oppvarming i kveld.

Etter trening og lunsj var det fri frem til oppmøte for kamp kl 16:15. Som tidligere nevnt var det de som ikke spilte på mandag, som skulle i ilden i dag, og vi startet med følgende lag: Stian forsøkte seg på oppvarming, men det funket ikke med hånda og valget av keeper falt på «19»år gamle Robin!
Laget:
Robin
Stephan-Kristoffer-SanderL-MarkusS
BendikH-SanderE-Lars-Simen
BendikJ-Walid

Benken:
TrymH-Even-Johan-Youssef-Ulrik E-Ole Kristian-Ibra-Emmanuel

Vi hadde vel aldri trodd at over to kamper mot spansk motstand så skulle vi ha så mye ball som vi har, men det ble en tålmodighetsprøve for oss da spanjolene la seg lavt og vi fikk trille mye ball på egen halvdel. Vi blir litt for ofte stresset tidlig i kampen og tørr ikke helt slippe oss løs og spille vårt spill. Det blir mye balltrilling i F4 og mye langt for å forsøke å løse opp spillet. Etter 29 min tar vi ledelsen ved Bendik J som dunker ballen i kassa fra skrå vinkel, og herfra og ut kampen har vi full kontroll. Vi slipper skuldrene ned – bevegelsene sitter og oppspillene sentralt i banen kommer oftere. Tidvis er vi veldig gode og spanjolene blir frustrerte når de blir løpende mellom, og så fort de får tak i ballen er det minimum en grå i bena på dem og gjør livet med ball surt 🙂 Stillingen til pause er 2-0. 2. omgang fortsetter som den første, med full Strømmen dominans. Vi bytter inn 7 spiller ca halvveis i den 2. omgangen, og kjøret mot spanjolenes mål fortsetter. Vi scorer ytterlige 3  mål og vinner fult fortjent 5-0.

Kampfakta:
0-1 Bendik J 29 min
0-2 Bendik J 33 min
0-3 Simen 51 min (Emmanuel)
0-4 Even 55 min
0-5 Even 58 min (Ibra)

Banens beste spiller:
Bendik J

Etter middagen fikk vi låne et konferanserom på hotellet og samlet guttene. Alle gutta fikk i går en oppgave om å levere et spørsmål hver slik at vi kunne lage en quiz.Totalt 22 spørsmål ble lest opp og vinner laget fikk 17 poeng! Premien til vinnerlaget var 4 t-skjorter kjøpt i den lokale Barcelona sjappa!
Vinnerlaget:
Walid-Stian-Bendik J-Simen

Etter quiz ble det pakking og avslapning resten av kvelden! I morgen vender vi snuten hjemover til det som ryktes som nydelig påskevær!

Over og ut!

Dag 5

Jaggu tittet solen frem i dag også :-)

Jaggu tittet solen frem i dag også 🙂

Selv om værmeldingen i går viste 14 grader og overskyet i dag, våknet vi opp med den fine gule tingen plantet pent på den lyseblå himmelen 🙂 Stemningen i gruppa var god etter overkjøringen av spanjolene i går, og selv om vi nå begynner å bli småslitne var det en munter gjeng som møtte til frokost til fast tid kl 08:00.

Første trening ble nok en gang rolig. Vi har jobbet mye med teknisk trening – pasninger, avslutninger osv. Det er meget gledelig å kunne fortelle at gutta viser stor fremgang både som enkeltspiller og lag. Det har også vært mye positivitet i gruppen både på og utenfor banen denne uken! Alle er flinke til å inkludere hverandre i prat og aktiviteter 🙂

Etter trening «linet» gutta opp ved bassengkanten, og med gårsdagens kalde opplevelse friskt i minne valgte jeg (Robin) å ta en liten tur på stranden i stede 😉

Stranda

Dagens andre økt ble nok en gang tøff for mange! Her ble det mye spilløvelser med fokus på trøkk.. Økta starter litt små slapt, men tar seg bra opp og gutta jobber godt!
Igjen ser vi flere gode bilder på at denne uka har vært viktig. En god kombinasjon av bedre tekniske kvaliteter hos hver enkelt spiller, samt at vi nå er mer samspilt kommer godt til syne 😀 Vil også nevne Lars (trener) sin fantastiske volley scoring med VENSTRE labben på denne økta!

Lars smiler godt etter en fantastisk volley scoring!

Lars smiler godt etter en fantastisk volley scoring!

Etter trening og middag fikk gutta fri frem til kl 22:30, litt tidligere kvelden enn i går grunnet ny kamp i morgen ettermiddag! På planen til gutta frem til leggetid stod det blant annet bordtennis, biljard, shopping og jenter 🙂 Kvelden gikk nok en gang smertefritt og nesten alle falt til ro når de skulle, mens noen får en tøff start på morgendagens trening 😉

Ikke mer å melde fra Santa Susanna i dag, men vi gleder oss til i morgen hvor vi skal spille ny kamp, og denne gang er det mot juniorlaget til Santa Susanna.

Over og ut for denne gang!

Dag 4

Greit vær i Santa Susanna i dag

Greit vær i Santa Susanna i dag

Det å stå opp kl 07:15 å dra gardinene til side og finne været slik som bildet beskriver var veldig greit. Med tanke på at vi er i «syden» og at vi fikk et møte med noen tunge regnskurer i går så var det helt greit å få en dag med sol. Frokost som vanlig 08:00 og vi var klare til trening i nydelig vær kl 09:00. Dagens økt startet med hinderløype straff for de som har somlet litt til oppmøte tidligere i uken, og la meg si det slik at de kommer nok ikke for sent igjen 😉

Etter trening var det klar for basseng kos…. Kos og kos, da vi traff vannflaten føltes det som man gikk igjennom en blokk av is! Når undertegnede endelig fikk lagt seg ned på en solseng kom mange av guttene bort – plukket meg opp og sørget for at det ble en tur i det småkalde vannet.

Robin får seg en luftetur!

Robin får seg en luftetur!

Full flukt fra etter at Robin har havnet i vannet

Full flukt fra etter at Robin har havnet i vannet

Trening nr 2 for dagen ble byttet ut med kamp mot et «kompis»lag fra nabobyen her. De spiller visst ikke i noe seriesystem, men er en gjeng kamerater som spiller sammen for morro 🙂 Kampen er noe frem og tilbake i den første omgangen, og tidvis er vi vitne til noen fine kombinasjoner. Stillingen til pause er 4-4. Den andre omgangen er det skjerpings hos de grå, og det er vel ikke mange gangene spanjolene får låne ballen. Vi ruller opp noen fine angrep og scorer fine mål! Sluttresultatet ble vel tilslutt 7 eller 8-4. Målscorere kommer når jeg får tak i papirarket til Øystein 🙂 97 og 98 guttene var på banen i denne kampen, og 96 guttene gjorde en god jobb som tilskuere og heiet laget frem. Onsdag er det ny kamp, da mot juniorlaget til Santa Susanna. Da skal de gode tilskuerene fra dagens kamp til pers. Gutta frykter god motstand, men vi må stole på oss selv og tørre å spille ball!

En annen gledelig nyhet er at gutta nå har sluttet å sikle og begynt å «handle». Kvelden var enda ung når det kom frem en liten Don Juan i flere av dem, og de turte å ta kontakt med jentene på hotellet. Kjenner jeg blir litt stolt 😀

Da takker vi for oss fra syden, hvor det som jeg kanskje glemte å nevne er skyfri himmel og over 20 grader 🙂

Over og ut!

Dag 3

Alle gutta!

Alle gutta!

Da var vi igjen inne fra Santa Susanna i Barcelona, og i dag kan vi faktisk ikke se den lyseblå greia helt der oppe. Det er noe i veien, selv om fargen er fin (grå) så er det noe som ikke stemmer. Men temperaturen er uansett upåklagelig og perfekt for trening. Etter en hel natt måtte vel lysten på mat være til stede, og frokostbordet ble som vanlig inntatt kl 08:00. På dagens første økt fikk vi kjørt igjennom litt rolletrening. Gruppa ble delt i to, og en halvdelen jobbet med defensiv organisering sammen med Lars, mens den andre halvdelen jobbet offensivt (oppspill) med Robin. Nok en godt gjennomført økt. Gutta har vært veldig skjerpet på trening her nede, og nivået er høyt!

Som nevnt tidligere spiser spanjolene ofte, og et nytt måltid blir fortært av Strømmens folket. Etter lunsj var det som de andre dagene litt fri, og siden jentelagene her hadde tatt turen inn til Barcelona i dag, og gutta ikke kunne henge på hjørnet så ble det tid til shopping for mange 🙂

Da enkelte klagde over at gårsdagens siste økte ikke var så hard, la vi enda litt mer trøkk på dem i dagens andre økt. Jaggu åpnet himmelen seg litt også og vi fikk noen minutter med regnvær. Deilig! Nok en gang bra tempo og trøkk på økten.

Middagen gikk nok en gang smertefritt, og gutta startet igjen jakten på jentelagene som er på hotellet.

Obs! Glatt gulv

Obs! Glatt gulv

Når gutta boys fikk tørket sikkelet av klær og gulv og endelig turte å kommunisere med dissa jentene så viste klokken 22:30, og det var på tide å ta kvelden. Som vi alle er enige om, vi er her for å trene og i morgen er det tross alt kamp 😉
Dagen har stort sett gått smertefritt, med unntak av noen som til stadighet kommer noen minutter for sent til oppmøte, og de får kjørt seg i morgen! Egen komité er satt sammen for å lage straff for den gjengen. Dette var alt for denne gang! Vi høres.

Dag 2

Ibra-Lars-Stephan-Ole Johan

Her kommer et lite brev fra i går, bedre sent enn aldri heter det vel! Opplagte gutter møtte i resepsjonen kl 07:45, og frokostbordet ble inntatt kl 08:00 etter en kjapp gjennomgang av dagens plan! Dagens første økt startet kl 09:00 og her ble det kun fokus på mye ballkontakt og pasninger/avslutninger. Konsentrasjonen til gutta var bra under denne økta og vi fikk se mange fine angrep og scoringer.

Enkelte klager på at spanjoler spiser mye og ofte. Vi går fra frokostbordet «stapp»mette, og inntar lunsjbordet nede på nivå mett. Etter en god time med lunsj er vi alle mann oppe i stappa igjen, og forberedelser til dagens neste økt er i gang!
Vi hadde valget mellom fotballtrening eller diverse aktiviteter sammen med Spanias svar på «bingo-banden». Bingo, 3 på rad og limbodans var noen av aktivitetene vi kunne velge mellom! De gutta som valgte fotballtrening fikk beskjed om at ettermiddagsøkta kom til å bli knallhard. Hjemme/Borte, 4v4 og 8v8 spill stod på planen i dag. Gutta pushes hele veien, men flere klagde over at denne økta ikke ble så hard som de hadde trodd, og da tenker hovedtrener at det blir en overraskelse eller to i løpet av morgendagen.

Etter en liten runde langs strandpromenaden var matnivået nede på «halv»mett, og alle mann er klare til nok en magisk middag! Her er det et veldig bra utvalg slik at både stor og liten kan kose seg glugg i hjel 🙂

Etter middagen finner noen av våre gutter et svensk jentelag, og trenerteamet må ta ansvar for å få satt opp skilt i resepsjonen med !PASS PÅ! glatt gulv. Sikkelet renner og store dammer blir liggende på det flislagte gulvet.

Alle oppfører seg eksemplarisk, og det er en fin gjeng vi har med oss på tur.
Dag 3 er allerede godt i gang, og forhåpentligvis klarer referenten å holde seg våken litt lenger enn kl 22:30 slik at et nytt brev kommer ut i kveld 😉 (PS! lover ingenting)

Over og ut fra Santa Susanna.

Dag 1

Her kan du følge Strømmen IFs gutte og junior lag på treningsleir i Barcelona, Spania.
Dagens startet for de fleste kl 05:30 (Noen av oss hadde vel allerede vært våkne en god stund da) – og turen gikk til Gardermoen med oppmøte 06:45. De aller fleste var godt innenfor tiden (med noen unntak, skal ikke nevne navn Youssef), og det var en munter gjeng som møtte forventningsfulle og klare for tur!
Flyreisa på drøye 3,5 time gikk vel relativt smertefritt, men ved ankomst Barcelona hadde flyselskapet rotet bort 3 bager. 2 stk ble funnet igjen i København, Danmark. Mens en bag ble funnet i Polen!
Det ryktes at bagene blir å finne i Barcelona i løpet av et par dager.

Vel ute av flyplassen blir vi tatt i mot av en stor gul ting på en så godt som lyseblå himmel! Gradestokken viser ca 15 + og alt ligger til rette for en god uke.

Ved ankomst hotell Onabrava i Santa Susanna (ca en times kjøretur utenfor Barca), ventet en god lunsj – litt lett salat med rundstykker. Deretter gikk turen til treningsfeltet (200 meter bortenfor hotellet). Etter en liten oppvarmings runde kom vi frem til et flott anlegg med 2 kunstgress baner. Økta bar preg av mye spill, da vi ønsket å få flyreisen ut av bena. Vi varmet opp med litt koordinasjons-øvelser (her kunne man fått seg en god latter folkens, for her var det mye rart). Vel gode og varme, delte vi inn i 4 lag og spilte turnering resten av økta.

kl 19 ble det servert middag. Her var det godt utvalg med alt fra pizza til vannkrabater og fuglekrek. Ellers fikk gutta fri resten av kvelden, og falt til ro kl 23:00. I morgen blir det 2 økter hvor vi skal jobbe mye teknisk, men også en knallhard økt hvor vi får opp pulsen litt.

Dette reisebrevet skrives lørdag, og vi kommer tilbake i kveld med oppdateringer fra dag 2.

Over og ut 🙂

Gutta klare for tur!

Gutta klare for tur!