Treningsdagbok for SIF elitegruppe (G16-1/G19-2)

Hei gutter.

Da er vi i gang med å føre treningsdagbok. Hensikten med dette er å bli mer bevisst på hvordan vi utnytter tiden vår. Vi må bli flinkere til å planlegge. Vi trenere vil også kunne få et litt mer helhetlig bilde av dere som personer og fotballspillere. Husk at de som vil bli best, må trene mye, men også viktig med hvile mellom slagene.

Treningsdagboken finner dere her. Last ned skjema ved å trykke fil – last ned øverst til venstre i bildet.
Skjema sendes til robin@strommen-if.no hver Søndag. Det skal da sendes inn en oversikt for uken som har vært + planer for kommende uke. Det vil si: Skole-Lagstrening-Kamper-Annen idrett skal være utfylt. Mat og egentrening oppdateres underveis.

Dere lurer ingen andre enn dere selv ved å slurve med dette! Som sagt, vi må bli flinkere til å planlegge og få en struktur i hverdagen vår.

Robin