Storseier i første NM kamp!!!

Først ut i NM kvalifiseringen var bortekamp mot Sørumsand. Sist Strømmens gutta dro til Sørumsand for å spille kamp, fikk vi oss en skikkelig lærepenge og en leksjon i god angrepsfotball. Det ble hele 1-6.. Gutta møtte nok noe mer skjerpet og innstilt på å gjøre en god jobb for de grå i denne NM matchen.

Da banen til Sørumsand er uten undervarme ble kampen flyttet til Strømmen stadion, og en perfekt gressmatte.

Musikk i garderoben på full guffe, og det virket som humøret var på topp!

Vi kom fra en meget god treningsuke og bestemte oss for å gå ut å forsterke den videre. 1.omgang blir en match hvor kula flyr mye frem og tilbake, og to aggressive lag jobber godt i gjenvinningsfasen. Der hvor ett av lagene bruker lang tid på å få kontroll på ball så er det brudd i mot med en gang. De gangene begge lag tørr å la kula gjøre jobben, får vi se noen gode angrep i flomlyset på stadion, og vi skaper noen «halvsjanser» gjennom omgangen.

2 omgang blir en leksjon i kontringsfotball fra vår side! Vi går ut i 100, og lykkes med en gang. 4 giga sjanser smeller mot Sørumsand målet, men en god keeper og litt udyktighet fra vår side gjør at det fortsatt står 0-0.
Etter 52 minutters spill finner vi endelig veien til nettmaskene når Daniel sendes alene igjennom og setter den mellom bena på keeper. 1-0 og en enorm glede blant gutta, trenere og de fremmøtte supportere!

Vi fortsetter å være aggressive og er flinke til å utnytte rommet bak midtbanen til Sørumsand. Vi triller hurtig opp i mellomrommet flere ganger og kontrer Sørumsand i senk i denne omgangen. Etter at Kristian har satt 2-0 blir vi spilt noe lave av ballsikre gutter i rødt, men vi klarer å heve oss igjen og fortsetter aggressiviteten kampen igjennom.
Vi blir nok noe for direkte i perioder og stresser litt for mye fremover, men når kveldens gode kampleder blåser av og resultatet viser 5-0 har vi god grunn til å være fornøyd!

Bra gjennomført boys, og sørg for å holde nivået på trening fremover.

Banens beste spiller: Trym

1-0 Daniel (52 min)
2-0 Kristian (56 min)
3-0 Kristian (68 min)
4-0 Daniel
5-0 Even