Treningstider 25.08 – 10.09

Les her for info om kamper og treninger mens gresset legges om på Strømmen stadion. Som kjent vil 11-erbanen være stengt fra torsdag 25. august til lørdag 10. september.

Kampene

Distribuert til lagene og sendt AFK 17.08. Dessverre har foreløpig kun to-tre av de 26 kampene fått oppsatt ny tid i terminlista. Klubbkontoret har dialog med kretsen og forhåpentligvis blir det fortgang i dette nå.  Minner for ordens skyld om at det er lagenes eget ansvar å følge opp at kampene faktisk blir omberammet. Gjelder særlig kampene som flyttes på vanlig måte, men også kampene AFK skal endre uten bruk av endringsskjema.

Se oversikt over Ledige tider for kamp her. Meld fra til undertegnede ved booking av ledig tid eller hvis tildelt kamptid ikke skal benyttes. Hvilke kamper som skal flyttes ble sendt ut i forrige uke (liste ligger nederst på siden).

 

Treningstider

Oppsatte treningstider for perioden er tilstrebet å matche lagenes vanlige treningstider.  Klikk for tider på Nittebergtangen + minibanen og Slora. For minibanen på stadion er det banedagboka som gjelder, merk at enkelte av de faste tidene er noe justert. Samme gjelder alle tider begge baner onsdag 24.08 og torsdag 25.08 (se banedagboka eller bilder nederst på siden).

Ser det kan være tungvint å forholde seg til tre forskjellige kilder for lagets treningstider, håper det går bra. Det er en del ledige treningstider (og kamptider, jfr over), booking av ledige tider pr e-post til undertegnede. Generelt om treningstider, banebooking osv finner du her; http://www.sif-bredde.no/treningstider-og-kamper/

 

Dommeroversikt høst

Kommer i løpet av et par dager. Forsinkelsen skyldes at nye kamptider måtte på plass først.

 

Roland Sannes  

Mob: 98061169, Klubbkontor: 63813092, Mail: roland@strommen-if.no

 

 

Oversikt treningstider;  Nittebergtangen + minibanen   og  Slora

Kampene som skal omberammes; Kampendringer AFK

Banedagbok onsdag 24. august;

onsdag 24.08

 

 

 

 

Banedagbok torsdag 25. august;

banedagbok 25.aug2016