Søndag kl 13 mot HamKam: Siste hjemmekamp og tv-kamp. Gratis inngang for yngre spillere :)

Søndag møter Strømmen IF motstander HamKam i sesongens siste hjemmekamp i Adeccoligaen. Kampen blir sendt direkte på tv (kanal Cmore), så vi håper at mange strømlinger tar veien til Strømmen stadion. Vi minner om at alle spillere i yngres avdeling kommer gratis inn (til 16 år, husk å ta med medlemskort). HamKam deler tredjeplassen på tabellen med Hødd. Ta med mamma og pappa, og gjerne en bestemor og en onkel, og hei fram gutta våre. Vi har åpne kiosker og åpen grill. Ta gjerne på deg noe Strømmen-utstyr, eller kjøp et supporterskjerf på stadion. Sees søndag kl 13!

Klikk på linken for å se kampplakaten:

20131027 SIF-HamKam_plakat A3_2

Spicy Pecan Roll with Eggnog Ice Cream Recipe
quick weight loss A frugal version of this kind of cardigan

refund and privacy policies
christina aguilera weight lossHow Flexible is Chapter 13 Bankruptcy
how to lose weight fast