JR2 seriemestere 2013

G19-2_2013-IMG_2711

Strømmen G19-2 spilte seriefinale mot Skedsmo 2 på Skedsmo stadion, lørdag kl.16.15.

Gutta visste hva som sto på spill. Vi måtte ha minst uavgjort for å vinne serien. Dersom Skedsmo vant, ville de bli vinnere av serien. 

Været var fint, kunstgresset grønt og jevnt, og dommer’n på plass. Alt lå til rette for en super kamp. Men: Etter 4 minutter går Skedsmo opp i ledelsen 1-0. Og Skedsmogutta var skikkelig på hugget, og gikk opp til 2-0 etter 6 minutter. Utrolig tung start, med andre ord.
Gutta våre fikk etterhvert løftet spillet sitt, og begynte å skape noen farligheter. Etter 31 minutter løsner det og Strahinja scorer etter pass fra Bendik J. Dette resultatet står seg til pause.

I pausen ble gutta enige om at denne seieren skulle de ta.

I 2. omgang starter gutta best. I det 50 minutt scorer Even H. (assist Strahinja), og setter 2-2. Gutta fortsetter å sette Skedsmo under press, og blir belønnet med en 2-3-scoring i det 53 minutt. Rune Torud skyter ballen fra eget mål, og denne pasningen ekspederer André L.E. på beste vis. Nå er gutta i slag, og 2-4 kommer etter 58 minutter. Philip A spiller Strahinja pent  igjennom, og Strahinja scorer sikkert.

Herfra og inn, styrer gutta kampen. Skedsmo reduserer til 3-4 i det 81 minutt. Men nærmere enn det kommer ikke Skedsmo. Strømmen G19-2 vinner kampen 4-3.

Etter 16 seriekamper står Strømmen Junior G19-2 som seriemestere i 2. divisjon 2013. Det gutta har prestert i denne sesongen er bare helt fantastisk. 

Laget består av førsteårs juniorer. De har kjempet som løver, og har stort sett spilt ball i hatt med motstanderne i hele sesongen.

Fasiten etter 16 kamper: 14 seire, to tap, 82-34 i målforskjell og 42 poeng.

Trener og lagledelsen er utrolig stolte av dere. Gratulerer så mye!

Gledens tabell for Akershus Fotballkrets G19 2. divisjon finner du her.

so before you get into a tangle with a supervisor
rob kardashian weight loss Jewelry Trends in Different Countries

I managed to make this ugly watch strap
miranda lambert weight lossPostcards will Rock your Business
how to lose weight fast